Libnet.ro
UNICEF

18:45

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

B1 B1,
S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, se precizeaza in datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. in septembrie 2018, de. continuă pe B1

Guvernul reia un program suspendat in 2019. Ce vor primi elevii, de la 1 ianuarie 2020

Guvernul a anuntat modificari pentru elevi, de la 1 ianuarie 2020, dupa ce oficialii au hotarat reluarea unui program suspendat in 2019. Ce vor primi scolarii? Guvernul reia un program suspendat in 2019 Guvernul reia un program suspendat in anul 2019. De la 1 ianuarie 2020, revine ideea ca scolarii sa primeasca cate un borcan .

inca o modificare la Legea Pensiilor. Cine sunt romanii care ar putea beneficia de o noua pensie

Legea Pensiilor, inca o modificare. Reglementarea acestui tip de venit lunar a ajuns in Senat. Cine sunt romanii care ar putea beneficia de o noua pensie? inca o modificare la Legea Pensiilor. Apare o noua pensie. Cine sunt romanii care beneficiaza de ea? Legea Pensiilor, modificari peste modificari. Apare o noua pensie in Romania. Reglementarea .

Ancheta in Iasi, dupa ce mai multi elevi din Iasi au primit laptele si cornul cu urme de mucegai

Reprezentantii Consiliului Judetean Iasi au anuntat ca vor demara controale in unitatile de invatamant din judet dupa ce mai multi parinti din Pascani s-au plans pe retelele de socializare ca.

Un nou fenomen mortal ia amploare in Romania! Tot mai multi tineri se drogheaza cu otrava

Un nou fenomen ingrijorator ia amploare in Romania, iar autoritatile par sa nu aiba vreo solutie. Tot mai multi tineri cumpara otrava cu cinci lei, transmite observator. tv. O substanta foarte.

Mai multi jucatori au fost loviti de un fulger si s-au prabusit la pamant in timpul unui meci - VIDEO socant

Un meci de fotbal din campionatul insulei Jamaica a fost intrerupt dupa un incident ciudat. Mai multi jucatori au fost loviti de un fulger si s-au prabusit la pamant. Arbitrul nu a avut de ales si a oprit m.

VIDEO Ramona Bruynseels si-a depus la BEC candidatura la prezidentiale. La final echipa de campanie a eliberat mai multi porumbei albi

Ramona Bruynseels si-a depus duminica, la BEC, candidatura de independent la alegerile prezidentiale, impreuna cu peste 280. 000 de semnaturi, transmite Mediafax. La iesirea din institutie echipa de campanie a lui Bruynseels a dat drumul mai multor porumbei albi, semnificand o noua sansa pentru Romania.

Programul complet al Vioricai Dancila in SUA: intalniri cu vicepresedintele Mike Pence si comunitatea evreiasca. Premierul va fi insotita de consilierul Anton Pisaroglu si mai multi ministri

Premierul Viorica Dancila va pleca duminica dimineata in Statele Unite intr-o deplasare ce ii ofera liderului PSD ocazia perfecta pentru mai multe oportunitati de imagine inainte de debutul campaniei.

Iohannis, Dancila, Barna, Paleologu si Bruynseels - vedetele publicitatii politice preelectorale Politolog: Partidele, fara discutie, au mai multi bani

Campania electorala prezidentiala va incepe abia pe 12 octombrie, dar materialele de publicitate politica outdoor si-au facut deja aparitia in peisajul bucurestean, candidatii cei mai prezenti fiind Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Dan Barna, Theodor Paleologu si Ramona Ioana Bruynseels, noteaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )