Libnet.ro
UNICEF

08:45

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

B1 B1,
S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. continuă pe B1

Scandal la examenul de bacalaureat 2019. Mai multi elevi au semnat o petitie, dupa proba la matematica

La fel ca si in cazul Evaluarii Nationale, care a luat sfarsit de curand, nici Bacalaureatul nu trece fara mici probleme. Mai multi elevi de la profilul Tehnologic au semnat o petitie pentru 20 de puncte in plus, pentru un subiect de la proba de la Matematica. Bacalaureat 2019. Petitie pentru puncte in plus la .

Frauda la Bacalaureat. Mai multi elevi ar fi stiut dinainte subiectele

Mai multi elevi din Marsilia si Paris au fost audiati la scurt timp dupa ce au sustinut examenul de Bacalaureat. 13 candidati cu varste cuprinse intre 17 si 22 de ani au fost audiati pentru frauda la.

Romanii, printre cei mai indisciplinati pietoni. Nu le pasa de pericolele la care se expun

Zebrele sunt prea departe si politistii invizibili, de cele mai multe ori, pentru pietonii care traverseaza strada fara sa tina cont de semnele de circulatie. Pietonii indisciplinati nu-sidau seama de pericolele la care se expun. Anul trecut, 450 de pietoni au murit, iar aproape 1. 200 au fost raniti grav in accidente produse din cauza lor.

Cat castiga o casiera la LIDL. Sunt angajatii cu cele mai mari salarii din comert

Te-ai intrebat vreodata cat castiga o casiera la LIDL? Este un comerciant relativ nou pe piata din Romania. Tuturor ne place acest supermarket. Gasesti produse doar din anumite tari europene si nu uita de maioneza de la KFC. insa, indiferent ce si cat cumperi, produsele tale trec intai pe la casa de marcat, unde o .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )