Libnet.ro
UNICEF

22:00

S-a deschis Festivalul International George Enescu, editie care propune diversitate, sub semnul lumii in armonie

Adevărul Adevărul,
S-a deschis Festivalul International George Enescu, editie care propune diversitate, sub semnul lumii in armonie

Editia cu numarul 24 a Festivalului International George Enescu, care se deschide astazi si se desfasoara pana pe 22 sepembrie, este cea mai extinsa de pana acum si este definita de diversitate si echilibru. in acelasi timp, editia 2019 este girata de numarul mare de artisti exceptionali care vor concerta la Bucuresti, in tara si in lume. continuă pe Adevărul

Corul Madrigal deschide seria concertelor de noapte din Festivalul International George Enescu

Festivalul International George Enescu 2019 rasuna in Mega Mall prin Programul National Cantus Mundi

Festivalul International George Enescu 2019 rasuna in Promenada Mall prin Programul Cantus Mundi

Festivalul International George Enescu 2019 rasuna in Sun Plaza prin Programul National Cantus Mundi

EXCLUSIV Vladimir Jurowski, la evenimentul de deschidere a Festivalului George Enescu: Tema din 2019 este Lumea in armonie, dar uitandu-ne la ce se intampla in jurul nostru, acest titlu pare mai mult o speranta decat o realitate

EXCLUSIV ONLINE Editia cu numarul douazeci si patru a Festivalului International George Enescu va debuta sambata seara cu prestatia artistica aOrchestreiFilarmonicii din Berlin, avandu-l la pu.

Tiriac Leasing asigura transmisia online a Festivalului International George Enescu

Tiriac Leasing, unul dintre liderii pietei de leasing din Romania, parte a Grupului Tiriac, este si anul acesta partener al Festivalului International George Enescu si va asigura transmisia online, prin live streaming, a concertelor si recitalurilor programate a se desfasura la Ateneul Roman si Sala Palatului, in perioada 31 august-22 septembrie, potrivit unui comunicat al companiei.

Ce concerte vom putea vedea live pe site-ul Adevarul. Programul transmisiunilor live de la Festivalul George Enescu

Adevarul. ro va transmite live o mare parte din concertele de la Festivalul International George Enescu, care incepe sambata. Va prezentam lista concertelor care vor putea fi ascultate pe site-ul adevarul. ro, in perioada Festivalului George Enescu 31 august-22 septembrie)l.

EXCLUSIV Ministrul Culturii, Daniel Breaz, despre perspectiva unei noi sali de concerte in Capitala: Este aproape imposibil. Nu constructia in sine este problema, ci a lipsei terenului

EXCLUSIV Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Daniel Breaz, a declaratin cadrul conferintei de debut a Festivalului International George Enescu editia 2019 ca este aproape imposibil in.

Adevarul.ro va transmite live concerte din Festivalul Enescu. Primul concert va fi transmis sambata, de la 22.30, de la Ateneu: La Cetra d Orfeo Ay Amor!

Sambata, 31 august, se deschide Festivalul International George Enescu. Adevarul. ro va trasminte live anumite concerte din Festival. in prima zi, de la ora 22. 30, la Ateneul Roman, va putea fi audiat un program sub genericul La Cetra D`Orfeo -Ay Amor!, in cadrul seriei Concertele de la miezul noptii. Michel Keustermans semneaza conducerea si aranjamentele muzicale. La concert participa Corul National de Camera Madrigal Marin Constantin.

Festivalul George Enescu 2019: Lumea in armonie - Peste 2.500 dintre cei mai valorosi artisti ai lumii vor prezenta la Bucuresti 84 de concerte si recitaluri timp de 23 de zile

Mai este foarte putin pana la editia 2019 aFestivalului International George Enescu. Evenimentul muzical de prestigiu internationalva avea loc in perioada31 august - 22 septembrie 2019 in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )