Libnet.ro
UNICEF

07:15

De ce s-a despartit Lady Gaga de logodnic

ADPM ADPM,
De ce s-a despartit Lady Gaga de logodnic

Lady Gaga si logodnicul ei, Christian Carino, s-au despartit recent, la doar cateva luni dupa ce au luat decizia de a se casatori. Dar iata care este motivul rupturii dintre cei doi! . continuă pe ADPM

Sunt Lady Gaga si Bradley Cooper indragostiti in viata reala?

Inca de cand au jucat impreuna in filmul A Star Is Born, dar mai ales de cand au pus in scena un moment artistic memorabil cu ocazia Oscarurilor din acest an, toata lumea vuieste ca intre Lady Gaga si Bradley Cooper ar fi mai mult deca o simpla prietenie. Iata care este adevarul! .

Lady Gaga, prima reactie dupa zvonurile ca ar avea o idila cu Bradley Cooper. Ce spune vedeta despre momentul de la gala Oscar VIDEO

Cantareata Lady Gaga a vorbit, in emisiunea Jimmy Kimmel Live! de miercuri seara, despre zvonurile privind o relatie amoroasa cu actorul Bradley Cooper, cu care a jucat in A Star is Born, si despre gala premiilor Oscar.

Lady Gaga, criticata de o colega pentru duetul cu Bradley Cooper: M-am simtit atat de incomod pentru prietena lui. Ce parere are iubita actorului

Cantareata Mel B 43 de ani) a crtiticat-o pe Lady Gaga 32 de ani) pentru momentul sustinut de artista impreuna cu Bradley Cooper 44 de ani) pe scena galei Oscar 2019. Despre numeroasele zvonuri potrivit carora intre cei doi ar fi mai mult decat o prietenie a vorbit si iubita actorului, modelul Irina Shayk.

Adevarul din spatele succesului! Lady Gaga, descurajata de fostul iubit! Nu o sa reusesti niciodata, nu o sa ai niciun hit!

Ultimul an a fost unul de senzatie pentru celebra cantareata Lady Gaga. Artista a castigat un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA si un Glob de Aur in acelasi an, piesa Shallow fiind hitul cu cea mai.

Adevarul din spatele succesului. Cum era descurajata Lady Gaga de fostul iubit

Ultimul an a fost unul de senzatie pentru celebra cantareata Lady Gaga. Artista a castigat un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA si un Glob de Aur in acelasi an, piesa Shallow fiind hitul cu cea mai lunga stationare pe locul 1 in topuri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )