Libnet.ro
UNICEF

10:16

S-a imbogatit cu 13 miliarde intr-o singura zi. Ce avere are cel mai bogat om din lume

Playtech Playtech,
S-a imbogatit cu 13 miliarde intr-o singura zi. Ce avere are cel mai bogat om din lume

Seful Amazon a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari, intr-o singura zi! Jeff Bezos, in varsta de 56 de ani, a batut astfel recordul miliardarilor cucel mai mare salt facut de o persoana intr-o singura zi, de cand Bloomberg monitorieaza activitatea financiara a miliardarilor, conform Mediafax. Jeff Bezos a facut 13 miliarde de . continuă pe Playtech

Cine e cel mai bogat om din lume. Averea lui creste cu 13 miliarde de dolari intr-o singura zi!

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, are o avere uriasa si continua sa faca bani. Averea lui a crescut luni cu 13 miliarde de dolari, acesta fiind cel mai mare salt pentru o persoana, intr-o singura zi, de la crearea indicelui Bloomberg Billionaires.

Ce avere are Carmen Harra in SUA. S-a aflat acum: are obiecte de peste 2 milioane de euro

Celebra prezicatoare Carmen Harra stie sa se vanda. Pe langa afacerile sale din domeniul imobiliar din SUA, unde locuieste din 1983, scriitoarea prezice viitorul unor vedete de talie internatinala, ba chiar face si consultatii promotionale. Toate insumate i-au adus o avere impresionanta cantaretei din grupul muzical de odinioara Trio Express. Carmen Harra, avere impresionanta in .

Ce avere are Ilie Nastase. Nu s-a descurcat la fel de bine ca Ion Tiriac

Ilie Nastase, care implineste 74 de ani pe data de 19 iulie, a reusit sa stranga de-a lungul timpului o avere impresionanta. Acesta a fost casatorit de cinci ori, prima oara in anul 1972 si ultima oara in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )