Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce s-a intamplat cu asistenta medicala din Rusia care si-a pus costumul de protectie peste lenjeria intima

Antena3 Antena3,
Ce s-a intamplat cu asistenta medicala din Rusia care si-a pus costumul de protectie peste lenjeria intima

Mai multe cadre medicale si chiar un politician au venit in apararea asistentei care a fost sanctionata dup ce a purtat doar lenjerie intima pe sub echipamentul de protectie. continuă pe Antena3

Rusia: Cine este asistenta medicala care trateaza pacientii infectati cu Covid-19 in bikini si sutien (FOTO)

O fotografie cu o asistenta medicalade origine rusa care trata pacientii infectati cu covid-19in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime, a facut inconjurul lumii.

Asistenta medicala, in bikini si sutien in fata pacientilor infectati cu COVID-19: Cu asa corp se putea si goala

O asistenta medicala dintr-un spital de boli infectioase din regiunea Tula, Federatia Rusa, a fost surprinsa in timp de ingrijeste de bolnavii de COVID-19 in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime.

FOTO Cine este asistenta medicala surprinsa in bikini si sutien in fata pacientilor infectati cu COVID-19

Presa rusa a reusit sa o identifice pe asistenta medicala, fotografia careia a facut inconjurul lumii, dupa ce a fost surprinsa in timp ce ingrijeste bolnavii de COVID-19 in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime.

Asistenta in bikini si sutien in fata pacientilor infectati cu COVID-19: Cu asa corp se putea si goala

O asistenta medicala dintr-un spital de boli infectioase din regiunea Tula, Federatia Rusa, a fost surprinsa in timp ce ingrijea bolnavii de coronavirus, purtand doar lenjerie intima pe sub halatul extrem de transparent.

Un cadru medical din Rusia trateaza pacientii cu coronavirus din spital in lenjerie intima

O asistenta medicala de la un spital din Rusia, care are grija de pacienti cu coronavirus, a fost surprinsa intr-o ipostaza nu tocmai decenta.

Deputat rus, despre asistenta medicala surprinsa in bikini si sutien: Le-a trezit pacientilor dorinta de a trai

Fostul campion mondial la box Nikolai Valuev, actual deputat in Duma de Stat a Federatiei Ruse, este de partea asistentei medicale care a fost surprinsa in timp ce ingrijeste bolnavii de COVID-19 in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime. Valuev considera ca tanara nu trebuie sanctionata, mai ales pentru ca a trezit la pacienti dorinta de a trai.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va plati somaj tehnic angajatilor din domeniile care nu si-au reluat activitatea.

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a facut declaratii, in aceasta seara, cu privire la ajutorul pe care Romania il va primi de la UE pentru redresarea economica si despre starea de alerta.

Digi Sport: Stadionul din Romania, care va primi o fata complet noua. Proiect de aproximativ 35 de milioane de lei

Romania capata, incet dar sigur, o noua fata din punct de vedere al infrastructurii sportive. in anul in care Bucurestiul va inaugura trei stadioane ultramoderne, pentru Euro 2020, in tara sunt in derulare mai multe proiecte, precum cel din Brasov.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )