Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce s-a intamplat cu cenusa Cristinei Topescu, la cinci zile de la incinerare. Este revoltator

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat cu cenusa Cristinei Topescu, la cinci zile de la incinerare. Este revoltator

A murit la 59 de ani, in urma unui infarct, si a fost gasita fara suflare, acoperita cu o patura, in patul sau, pe 12 ianuarie 2020, la doua saptamani dupa ce sufletul ii plecase deja la ceruri. Trupul ei a fost incinerat, din dorinta sa. Ce s-a intamplat cu urna funerara a Cristinei Topescu, . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Cutremurator ce se intampla cu cainii Cristinei Topescu. Familia jurnalistei nici nu vrea sa auda de ei

Vestea ca prezentatoarea TV Cristina Topescu a fost gasita fara viata in casa avea sa cada ca un trasnet peste familia si prietenii sai. Au trecut sapte zile de atunci, timp in care acesteia i s-a efectuat o necropsie la INML, a fost privegheata, iar mai apoi incinerata, conform dorintei sale. Ce se intampla cu .

SOC: S-a descoperit CAUZA MORTII Cristinei Topescu! A fost examinata INIMA jurnalistei. Ce spun legistii?

INEDIT! Medicii legisti ai Serviciului de Medicina Legala Ilfov au examinat inima Cristinei Topescu. in urma analizelor, ei au descoperit o posibila cauza a mortii jurnalistei, relateaza.

Veste iNGROZITOARE! S-a aflat TOTUL despre fratele Cristinei Topescu! Ce o fi fost in sufletul parintilor...

Jurnalista Cristinei Topescu, al carei deces a intristat o tara intreaga, are un frate mai mic, mai putin cunoscut publicului larg.

Impresionant: care a fost cea mai arzatoare dorinta a Cristinei Topescu? Ce isi dorea vedeta sa faca inainte de moarte?

Moartea Cristinei Topescu a impresionat si indoliat toata tara. La o saptamana de la tragica veste inca mai apar intrebari si informatii socante legate de viata regretatei jurnaliste. Care a fost cea.

Islanda s-a incalzit pentru meciul decisiv cu Romania: doua victorii in cinci zile in SUA

Islanda a reusit a doua victorie in cinci zile in cantonamentul de pregatire din Statele Unite. Chiar daca nu a avut la dispozitie tot lotul cu care va ataca barajul de calificare la Euro2020 cu Romania, selectionerul islandez a bifat doua victorii cu scor identic, 1-0, contra Canadei 15 ianuarie) si cu echipa din El Salvador duminica, 19 ianuarie).

iNGROZITOR! Ce se intampla cu cainii Cristinei Topescu e de NECREZUT: NU vor sa aiba grija de animale

Cristina Topescu a plecat dintre noi, iar moartea sa a intristat o tara intreaga si a ridicat o multime de intrebari.

Oana Pellea, jignita si injurata din cauza unui mesaj despre moartea Cristinei Topescu: ce i-a suparat pe fanii actritei

Actrita Oana Pellea 57 de ani) a marturisit ca a primit mesaje critice, pline de ura si chiar injuraturi prin intermediul Facebook, dupa ce a publicat un mesaj in care ii blama pe cei care au transformat moartea jurnalistei Cristina Topescu in subiect de cancan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )