Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce s-a intamplat, de fapt, cu parastasul lui Emi Pian. Familia trebuia sa ii faca masa la 7 zile, dar au descoperit altceva acum

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat, de fapt, cu parastasul lui Emi Pian. Familia trebuia sa ii faca masa la 7 zile, dar au descoperit altceva acum

Familia lui Emi Pian trebuia sa ii faca parastasul de 7 zile acestuia, dupa cum arata traditia. De ce acest lucru nu s-a mai intamplat? Familia nu a mai facut parastasul de 7 zile pentru Emi Pian Dupa inmormantarea imensa de care a avut parte Emi Pian, toti se asteptau sa-i mai strige odata numele . continuă pe Playtech

EXCLUSIV! Noi detalii ies la iveala. Cine este, de fapt, criminalul lui Emi Pian. Nu Napy l-a ucis!

A trecut mai bine de o saptamana de la uciderea unuia dintre cei mai temuti interlopi din Romania, Emi Pian. Liderul clanului Duduianu a fost injunghiat in urma unui conflict aparut de la un joc de barbut. Primele informatii il dadeau pe Ciprian Napy din clanul Rinu ca fiind vinovat de moartea rivalului sau.

Motivul pentru care familia lui Emi Pian nu i-a mai facut parastas de sapte zile

Parastasul de sapte zile pentru Emi Pian trebuia sa fie facut dupa cum spune traditia. Familia fostului lider al Duduienilor a dat insa peste cap toate planurile.

Tatal lui Ciprian Napy, prima reactie dupa moartea lui Emi Pian. Rasturnare de situatie: ce s-a intamplat in noaptea tragica

Tatal lui Ciprian Napy, presupusul ucigas al liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, a vorbit pentru prima data despre bataia de saptamana trecuta si vine cu informatii care schimba cu totul ancheta, daca sunt adevarate. Barbatul spune ca fiul sau ar fi de fapt victima, care insa s-a aparat. Tatal lui Ciprian Napy spune ca fiul .

S-a aflat acum despre Bianca Pop si Emi Pian. Spunea ca sunt prieteni, dar ce a fost prinsa facand in timp ce era inmormantat

Se pare ca moartea interlopului Emi Pian nu i-a afectat doar pe cei din familia acestuia sau din clanul din care facea parte, ci si pe bruneta sexy, fosta ispita de la Insula Iubirii, Bianca Pop. Conform informatiilor aceasta era foarte apropiata de Emi Pian si unul din fratii acestuia, Gratian Pian. S-a aflat acum .

EXCLUSIV. Imagini VIDEO din seara crimei lui Emi Pian! Ce au facut fratii lui Duduianu cand au vazut ca Emi a fost injunghiat

In urma cu cateva ore, au aparut imagini care infatiseaza o mare parte din bataia in urma careia liderul clanului Duduianu a murit. Pe filmare se poate observa cum Gratian si Ciprian il prind si il bat pe asasinul fratelui lor. Imagini VIDEO din seara crimei lui Emi Pian Detalii uluitoare ies la iveala din .

Arma bizara gasita la locul crimei lui Emi Pian. Nici Politia nu stia ce sa faca cu ea

Cazul uciderii lui Emi Pian se adanceste. Pana si oamenii legii sunt surprinsi de indiciile gasite. Despre ce este vorba? Ucidere Emi Pian: detalii din ancheta Emi Pian a fost inmormantat cu fast, pe ultimul drum ducandu-l sute de oameni care l-au apreciat sau cu care a facut in trecut diverse afaceri. Abia acum s-au .

Varul lui Emi Pian l-a luat in vizor pe Jador. Mesajul vulgar catre cantaret

Clanul Duduianu este in centrul atentiei in ultima perioada, dupa ce Emi Pian, liderul acestui clan, a fost ucis de unul dintre rivalii sai, dupa un joc de barbut. Jador, luat in vizor de varul lui Emi Pian Astfel, George Pian, varul defunctului, face eforturi sa iasa in evidenta si l-a luat in vizor pe .

Rasturnare de situatie! Ce au descoperit anchetatorii in sangele lui Emi Pian. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Tot mai multe detalii socante ies la iveala in cazul asasinarii liderului interlop Emi Pian. Cu cat ancheta inainteaza, cu atat datele problemei devin mai complicate. Ce ar fi descoperit legistii in sangele sefului clanului Duduianu, aflati in continuare. Ce au descoperit medicii legisti in sangele lui Emi Pian Politistii suspectau ca in noaptea de .

De ce si-a schimbat Emi Pian numele. Dezvaluirile facute azi de un politist: Sarac si fara femei

Cazul controversatului minterlop decedat in dimineata zilei de marti 4 august, scoate la iveala o adevarata increngatura si legaturi la nivel inalt intre clanul Duduienilor si oficiali importanti din cadrul Politiei si a serviciilor implicate in ancheta acestui caz. De ce si-a schimbat Emi Pian numele Lumea clanurilor interlope din Romania au devenit, in timp, .

Filmul uciderii lui Emi Pian, pas cu pas. Ce spune referatul de arestare a fratilor Pian

Avem filmul uciderii lui Emi Pian. Toate detaliile se afla in referatul de arestare preventiva prin care au fost incarcerati fratii acestuia. Procurorii au reusit sa reconstituie pas cu pas evenimentele, dupa ce s-au folosit de imagini de pe camerele de supraveghere montate pe stalpii din zona in care s-a produs omorul, dar si tentativa de omor a criminalului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )