Libnet.ro
UNICEF

08:45

Arma bizara gasita la locul crimei lui Emi Pian. Nici Politia nu stia ce sa faca cu ea

Playtech Playtech,
Arma bizara gasita la locul crimei lui Emi Pian. Nici Politia nu stia ce sa faca cu ea

Cazul uciderii lui Emi Pian se adanceste. Pana si oamenii legii sunt surprinsi de indiciile gasite. Despre ce este vorba? Ucidere Emi Pian: detalii din ancheta Emi Pian a fost inmormantat cu fast, pe ultimul drum ducandu-l sute de oameni care l-au apreciat sau cu care a facut in trecut diverse afaceri. Abia acum s-au . continuă pe Playtech

Mascatii au intrat peste Duduieni. Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian

Au trecut patru zile de inmormantarea interlopului Emi Pian si trupele de mascati au decis sa faca razii in curtea vilei in care a locuit acesta. Conform informatiilor din aceasta dimineata, se fac perchezitii, atat in cazul crimei, dar si intr-un dosar mai vechi de inselaciune. Mascatii in curtea lui Emi Pian Surse din interoriorul .

Ce au gasit anchetatorii in casa lui Emi Pian. Avocata lui, detalii noi despre fostul lider al Duduienilor

Lucrurile se pre ca se incing in cazul clanului de interlopi, Duduianu, dupa moartea fostului lider, Emi Pian. Autoritatile, imediat dupa inmormantare, au decis sa faca razii in locuinta fostului iterlop, sub justificare cautarii unor probe in cazul crimei din Giulesti si nu numai, avand in vedere ca pe rol sunt dosare grele in care .

Fara limite! Varul lui Emi Pian il ameninta pe cantaretul Jador: Unde te prind, daca nu te bat. Atat iti spun. Cum s-a ajuns aici

Clanul Duduianu este in prim plan in ultima perioada, dupa ce Emi Pian a fost ucis de unul dintre rivalii sau in urma unui joc de barbut. George Pian, varul decedatului face eforturi mari sa iasa in evidenta si l-a luat la tinta pe Jador, cantaretul de manele, denumit si regele Youtube-ului pentru ca toate melodiile pe care le scoate ajung pe locul 1 in trending.

Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie. Ce se intampla, de fapt, in cazul mortii intelopului

Ciprian, fratele lui Emi Pian, a fost ridicat cu mascatii si dus la audieri. La mai bine de o saptamana de la uciderea lui Emi Pian, politia si procurorii fac perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu. Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie Conform avocatei familiei, anchetatorii nu au gasit probe incriminatorii, dar fratele .

S-a aflat acum despre Bianca Pop si Emi Pian. Spunea ca sunt prieteni, dar ce a fost prinsa facand in timp ce era inmormantat

Se pare ca moartea interlopului Emi Pian nu i-a afectat doar pe cei din familia acestuia sau din clanul din care facea parte, ci si pe bruneta sexy, fosta ispita de la Insula Iubirii, Bianca Pop. Conform informatiilor aceasta era foarte apropiata de Emi Pian si unul din fratii acestuia, Gratian Pian. S-a aflat acum .

Rasturnare de situatie! Ce au descoperit anchetatorii in sangele lui Emi Pian. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Tot mai multe detalii socante ies la iveala in cazul asasinarii liderului interlop Emi Pian. Cu cat ancheta inainteaza, cu atat datele problemei devin mai complicate. Ce ar fi descoperit legistii in sangele sefului clanului Duduianu, aflati in continuare. Ce au descoperit medicii legisti in sangele lui Emi Pian Politistii suspectau ca in noaptea de .

Varul lui Emi Pian l-a luat in vizor pe Jador. Mesajul vulgar catre cantaret

Clanul Duduianu este in centrul atentiei in ultima perioada, dupa ce Emi Pian, liderul acestui clan, a fost ucis de unul dintre rivalii sai, dupa un joc de barbut. Jador, luat in vizor de varul lui Emi Pian Astfel, George Pian, varul defunctului, face eforturi sa iasa in evidenta si l-a luat in vizor pe .

L-au taiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, dupa ancheta mortii interlopului

Dupa ce miercuri dimineata, doi dintre fratii regretatului interlop Emi Pian au fost ridicati de mascati si dusi la audieri, noi detalii socante au iesit la iveala. Ce s-a aflat de fapt, dupa ancheta mortii interlopului. Criminalul lui Emi Pian a fost taiat? S-ar parea ca Rinu ar fi fost taiat cu sabii si lovit .

Cati bani avea, de fapt, Emi Pian. Casa in care locuia are un pret astronomic

Emi Pian, pe numele lui adevarat Florin Mototolea, a murit zilele trecute dupa ce a fost injunghiat in sectorul 2 din Capitala, de catre un membru al Clanului Rina, in timpul unui joc de barbut. Dupa decesul interlopului, ies la suprafata multe povesti din familia acestuia. Cati bani avea Emi Pian. Casa interlopului are un .

O noua lovitura pentru clanul Duduianu. Fratii lui Emi Pian, arestati

Clanul Duduianu primeste o noua lovitura dupa moartea tragica a lui Emi Pian. Fratii interlopului Emi Pian, Gratian si Ciprian, au fost retinuti miercuri de catre procurorii Parchetului Capitalei, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor. Acestia au incercat sa il omoare pe cel care le-a injunghiat fratele. Update, 13 august 2020, ora 14:26 E .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )