Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce s-a intamplat cu Ioana Filimon, dupa ce s-a scris ca a fost sechestrata si batuta, in Turcia. Ce i-a facut, de fapt, iubitul

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat cu Ioana Filimon, dupa ce s-a scris ca a fost sechestrata si batuta, in Turcia. Ce i-a facut, de fapt, iubitul

Situatia Ioanei Filimon a luat o alta intorsatura! in timp ce se scria ca frumoasa bruneta este sechestrata si batuta de iubitul milionar, lucrurile stateau, de fapt, altfel? Ce i-a facut partenerul de viata, dupa ce s-a aflat povestea incrucisata dintre ei? Ioana Filimon, intre ciocan si nicovala Fosta Miss Romania a trecut recent prin . continuă pe Playtech

HOPA! Iata cum a fost SECHESTRATA in Turcia Ioana Filimon! PRIMELE IMAGINI in care apare alaturi de fostul iubit al Otiliei Bilionera (FOTO)

Au aparut primele imagini cu Ioana Filimon, dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora fotomodelul ar fi fost sechestrat in Turcia de catre iubit, fostul partener al Otiliei.

RASTURNARE DE SITUATIE: Si SECHESTRATA, si CERUTA DE NEVASTA! Ce s-a intamplat in Turcia cu Ioana Filimon iNTRECE ORICE IMAGINATIE (FOTO)

Rasturnare de situatie in ceea ce o priveste pe fosta Miss Romania, Ioana Filimon.

Fosta concurenta de la Ferma, Ioana Filimon, sechestrata in Turcia de iubitul milionar? E fostul iubit al Otiliei Bilionera

Ioana Filimon se afla intr-o situatie de-a dreptul socanta! Fosta Miss Romania este sechestrata de iubit in Turcia. Frumoasa satena se iubeste cu fosta mare iubire a Otiliei Bilionera. Ce spun apropiatii Ioanei, de la primirea vestii, si care sunt noile informatii despre situatia in care se afla aceasta? Ioana Filimon, sechestreata in Turcia de .

Ioana Constantin, dupa anuntul lui Dancila privind OUG pentru inasprirea pedepselor: Ce reparatie morala, cand ai lasat pe strazi mii de infractori? Ce spune oficialul PMP despre 112 si cazul Caracal (VIDEO)

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, considera ca masurile privind inasprirea pedepselor pentru criminali si violatori, pe care Guvernul a anuntat ca le va adopta prin OUG, sunt inutile daca nu.

Scandal cu bataie la FCSB. Ce s-a intamplat in vestiar, dupa infrangerea cu Poli Iasi

Jucatorii de la FCSB s-au batut in vestiar, dupa infrangerea cu Poli Iasi, in runda cu numarul 6 din Liga 1. Echipa a ajuns pe locul 11 in campionat, iar tensiunea a fost atat de mare in lotul antrenat de Vergil Andronache incat mai multi fotbalisti s-au incaierat si au fost cu greu despartiti de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )