Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce s-a intamplat cu WhatsApp in primele minute din acest an. Toti utilizatorii trebuie sa stie

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat cu WhatsApp in primele minute din acest an. Toti utilizatorii trebuie sa stie

WhatsApp a profitat din plin de sarbatorilealtfel,iar asta se vede in cifre. WhatsApp e una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie si ofera, de ceva vreme, si posibilitatea de a. continuă pe Playtech

Cuvantul care este interzis sa-l spui in public, din acest moment. Iohannis a semnat legea

In urma cu doi ani, pe masa Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul respectiv, controversat, era demarat de 27 de deputati PSD. Proiectul de lege avea ca obiect rasismul. in acelasi timp facea referire la nedreptatii crase precum negarea sistematica a egalitati in drepturi, facute cetatenilor de etnie rroma. Proiectul a fost .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

MARIUS DUNCA, SENATOR PSD: Guvernul a dat cinci tepe romanilor in prima saptamana din acest an

Guvernul a dat romanilor, in prima saptamana din acest an, cinci tepe, uitand de promisiunile facute in campania electorala, a declarat, astazi, senatorul PSD Marius Dunca, liderul social-democratilor brasoveni.

Business report: Unde se poate calatori in primele zile din 2021. Escrocherie de peste 35.000 de euro cu oferte false de Revelion. Obiceiuri surprinzatoare la trecerea dintre ani. Cele mai asteptate telefoane

Bugetul de stat, primul test pentru Guvernul Citu. Interviu cu Daniel Daianu despre provocarile economice din 2021 * Unde se poate calatori dupa Revelion: Ce tari au granitele deschise pentru romani si catre ce destinatii au agentiile locale de turism pachete si chartere? * Escrocherie de peste 35. 000 de euro. Zeci de romani au fost pacaliti cu oferte false de cazare la Sinaia pentru Revelion * Trecerea dintre ani, in diferite tari. Obiceiuri surprinzatoare: cocosi, lenjerie intima multicolora, plumb topit, farfurii sparte, fotografii arse, mobilier si electrocasnice aruncate * Cele mai asteptate telefoane si ce tendite vor aparea pe piata in 2021 * Previziunile economistilor pentru 2021. Ce se va intampla cu taxele si ce va domina financiar inceputul de an.

Klaus Iohannis, prima aparitie din acest an. Unde a mers cu sotia sa

Presedintele KlausIohannis si sotia sa, CarmenIohannis, si-au facut aparitia in public pentru prima data in acest an. Carmen Iohannis, aparitie neasteptata la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )