Libnet.ro
UNICEF

13:31

S-a lansat aerlive.ro: Platforma care masoara calitatea aerului din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
S-a lansat aerlive.ro: Platforma care masoara calitatea aerului din Bucuresti

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis si Fundatia ETA2U, alaturi de organizatiile partenere: OPTAR, 2Celsius si Observatorul Roman de Sanatate, lanseaza in varianta beta platforma www. aerlive. ro. Incepand din 12 decembrie, bucurestenii pot consulta. continuă pe Wall-Street Ro

Aerlive.ro, platforma care masoara calitatea aerului din Bucuresti, s-a lansat miercuri

Aerlive. ro, platforma care masoara calitatea aerului din Bucuresti, a fost lansata, in varianta beta, de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis si Fundatia ETA2U, alaturi de organizatiile partenere: OPTAR, 2Celsius si Observatorul Roman de Sanatate,.

Platforma care masoara calitatea aerului din Bucuresti

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis s i Fundat ia ETA2U, alaturi de organizatiile partenere: OPTAR, 2Celsius si Observatorul Roman de Sanatate, lanseaza in varianta beta platforma www. aerlive. ro. incepand din 12 decembrie, bucurestenii pot consulta platforma care masoara calitatea aerului prin intermediul a zece senzori amplasati in puncte esentiale ale orasului. Platforma isi propune pentru 2020 sa ajunga la cel putin 50 de senzori integrati, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3656 seconds )