Libnet.ro
UNICEF

21:15

Stare de alerta. Vor fi sanctionate persoanele care nu poarta masca?

Adevărul Adevărul,
Stare de alerta. Vor fi sanctionate persoanele care nu poarta masca?

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata, un document cu raspunsuri la principalele intrebari pe care le au romanii cu privire la starea de alerta. Printre lamuririle oferite de autoritati se numara si sanctiunile aplicate persoanelor care nu poarta masca in spatiile publice inchise. continuă pe Adevărul

S-a lansat un sistem de alerta timpurie pentru persoanele care resimt un impact emotional negativ

Platforma Yellow Canary analizeaza starea emotionala si psihologica a persoanelor care se inscriu pr.

Trebuie sa combatem doua tipuri de imbecili: cei normali nu poarta masca; mai sunt cei care o poarta, dar o tin agatata de gat!

Un politician din Italia a avut o reactie nervoasa fata de persoanele care fie nu poarta masca de protectie, fie o poarta gresit, subliniind ca trebuie respectate lucruri elementare pentru a se putea reveni la normalitate in contextul pandemiei, informeaza cotidianul La Repubblica.

Se reiau sedintele de judecata la instantele arondate Curtii de Apel Galati. Partile si avocatii care nu poarta masca nu vor fi primiti in sali

Dupa incetarea starii de urgenta instituita prin Decretele Presedintelui Romaniei nr. 2020 si nr. 2020, incepand cu data de 15. 2020, la nivelul Curtii de Apel Galati si al instantelor arondate, se reia judecarea tuturor tipurilor de cauze, urmand ca sedintele de judecata sa inceapa de la ora 9,00.

Cum afla Uber daca soferii poarta masca. Lista masurilor care se aplica in Romania

Incepand de saptamana viitoare, tuturor soferilor, curierilor si utilizatorilor Uber din Romania le vor fi afisate in aplicatie informatii referitoare la siguranta, alaturi de o lista de masuri pe care trebuie sa le respecte, inainte de o cursa.

Romania in stare de alerta. Cele 7 modificari care le fac romanilor viata mai usoara

Romania a intrat vineri in stare de alerta, dupa doua luni in care a fost declarata starea de urgenta. Sunt sapte mari schimbari care le vor face romanilor viata mai usoara. Cea mai importanta este deplasarea in interiorul localitatii fara declaratia pe propria raspundere.

Stare de alerta: Institutiile si operatorii care au activitati cu publicul trebuie sa asigure 4 metri patrati pentru orice persoana si masurarea temperaturii

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a stabilit, joi seara, masuri pentru institutiile si operatorii care desfasoara activitati de lucru cu publicul, pe durata starii de alerta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3316 seconds )