Libnet.ro
UNICEF

11:30

S-a scris istorie: Avem cea mai mica tara calificata vreodata la Mondiale!

Adevărul Adevărul,
S-a scris istorie: Avem cea mai mica tara calificata vreodata la Mondiale!

O echipa care pana acum cativa ani nu insemna mai nimic in fotbalul mondial a obtinut acum o performanta formidabila, uimindu-si adversarii. continuă pe Adevărul

Franta va avea in acest an cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Producatorii de vinuri din Franta se plang ca vor avea in acest an cea mai mica productie din ultimii 60 de ani, din cauza afectarii culturilor de inghetul din primavara si de furtunile din vara, scrie Bloomberg.

24 IT. Test cu cea mai mica drona performanta

Spark este cea mai mica si performanta drona din lume. Aceasta cantareste doar 300 de grame si vine cu o camera de 12 megapixeli, care filmeaza si pozeaza full HD. Drona se ridica pana la.

Franta va avea in 2017 cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Viticultorii francezi vor inregistra in acest an cea mai mica productie din ultimii 60 de ani, dupa ce gerul din primavara a afectat viile din regiunea Bordeaux, iar furtunile din vara au afectat strugurii din regiunea Champagne, informeaza Bloomberg.

Franta, cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Potrivit estimarilor publicate de Ministerul francez al Agriculturii, volumul productiei de vin va scadea in acest an cu 19% pana la 36,9 milioane hectolitri, echivalentul a aproximativ 4,9 miliarde sticle.

Kate Middleton, in lacrimi! insarcinata in 4 luni, ducesa a primit cea mai trista veste

Doliu la Casa Regala Britanica. Un om apropiat monarhilor s-a stins din viata, marti. Printesa Kate este insa cea mai trista. Pe fondul unei stari generale de rau provocate de sarcina toxica, ducesa.

VIDEO Zapada de jumatate de metru pe Transalpina. Cea mai spectaculoasa parte a soselei a fost inchisa circulatiei

Prima zapada din aceasta iarna a cazut pe Transalpina, unde, in unele locuri, stratul de zapada depaseste jumatate de metru. Drumarii au decis inca de sambata dimineata sa inchida portiunea de drum dintre Ranca si Obarsia Lotrului, practic, partea cea mai spectaculoasa a soselei.

Kim Jong-un si-a numit sora mai mica intr-o functie cheie

Liderul nord-coreean Kim Jong-un i-a conferit surorii sale mai multa putere, promovand-o intr-o functie importanta, in cadrul organului executiv al partidului.

Imaginea care a isterizat internetul. Care este cea mai tanara femeie din fotografia de mai jos? Cei mai multi gresesc

O imagine cu patru femei a reusit sa isterizeze internetul. Mai multi internauti au fost intrebati ce varsta au femeile din imagine, iar de la spate toate cele patru femei ar putea avea varsta.

Test de cultura generala despre marile constructii ale tarii. Care este cea mai inalta cladire din Romania

Va propunem un test de cultura generala despre cateva dintre cele mai cunoscute constructii realizate de-a lungul timpului in Romania. Unele dintre intrebari au mai multe variante corecte de raspuns.

Cea mai neagra vara din istoria Romaniei. Cum au mutilat rusii, ungurii si nazistii Romania Mare

In perioada 1940-1941, Romania Mare faurita in 1918 inceta sa mai existe. Printr-un abuz politic de la aceea vreme, cu aprobarea Germaniei Nazite, Ungaria hortista si Uniunea Sovietica stalinista ocupau Basarabia, Bucovina de Nord si Transilania de Nord-Vest.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )