Libnet.ro
UNICEF

23:31

S-A SFARSIT... Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in LACRIMI...

B1 B1,
S-A SFARSIT... Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in LACRIMI...

Viorel Lis s-a confruntat in ultima perioada cu grave probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Momente grele in familia fostului primar bucurestean! Oana Lis ar fi flirtat cu barbati, in timpul vacantei de la Marea Neagra, iar sotia unui dintre ei a descoperit conversatiile indecente.

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de OANA LIS! Pana la urma, totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis a fost supus unui control tomograf, dupa ce pierderile de memorie s-au inmultit in ultima perioada. Sotia acestuia, Oana Lis, se plange ca, odata cu aparitia bolii, au disparut si.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis produce soc dupa soc! O fotografie cu fostul primar al Capitalei a produs uimire pe Internet, in conditiile in care nimeni nu se astepta la sa-l vada intr-o astfel de ipostaza.

DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

Din pacate, marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala in urma cu ceva timp.

A MURIT SERBAN! Vestea care A SOCAT Romania! Din pacate, medicii NU l-au mai putut SALVA!

Vestea care a socat intreaga comunitate! Filip Serban, fostul director al Directiei Silvice Suceava, a incetat din viata.

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica are probleme financiare! Firma artistului are mari datorii la stat: Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic avea in 2017 datorii de 1.

Bietul Florin Piersic! DESPARTIRE GREA pe scena TEATRULUI ROMANESC! Din pacate, INFORMATIA a fost CONFIRMATA

Florin Piersic este unuldintre cei mai indragiti actori din Romania! Rolurile interpretate de el au ramas in memoria tuturor romanilor. A jucat in multe filme celebre, dar si piese de teatru.

Bietul Florin Piersic! DESPARTIRE SOC pe scena TEATRULUI ROMANESC! Din pacate, INFORMATIA a fost CONFIRMATA

Florin Piersic este unuldintre cei mai indragiti actori din Romania! Rolurile interpretate de el au ramas in memoria tuturor romanilor. A jucat in multe filme celebre, dar si piese de teatru.

DRAMA la KANAL D! INIMA lui Catalin Botezatu A CEDAT! Din pacate, VESTEA TRISTA a fost CONFIRMATA!

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai apreciati designeri de moda din Romania. Botezatus-a confruntat, de curand, cu probleme la inima,ba mai mult, chiar a fost la un pas de moarte in urma cu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )