Libnet.ro
UNICEF

15:45

DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

B1 B1,
DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

Din pacate, marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala in urma cu ceva timp. continuă pe B1

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica are probleme financiare! Firma artistului are mari datorii la stat: Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic avea in 2017 datorii de 1.

HALUCINANT! Celebra cantareata de MUZICA POPULARA a stat de vorba cu IISUS si cu FECIOARA MARIA: Aratau exact ca in icoana

Celebra cantareata de muzica populara Saveta Bogdan a facut declaratii halucinante, marturisind ca L-a visat pe Iisus Hristos, care a sfatuit-o sa nu mai planga, iar de atunci, artista nu a mai varsat o la.

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viatala varsta de 68 de ani, in urma unor complicatii cardiace. Cojocaru a absolvit Facultatea de Muzica din Brasov si Conservatorul Ciprian Porumbescu din.

S-A SFARSIT... Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in LACRIMI...

Viorel Lis s-a confruntat in ultima perioada cu grave probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Este din nou doliu in muzica populara romaneasca! Artista Andrada Barsauan trece prin momente cumplite. Ea a anuntat ca indragitul interpret Daniel Siminic a murit in urma unui infarct.

A fost EXMATRICULATA din liceu si s-a mutat in Bucuresti cu 200 de lei: INCREDIBIL despre ce VEDETA este vorba...

Are succes si e indragita de milioane de spectatori dar putini stiu ca a pornit in cariera de la zero, daca nu chiar de la minus. in plus, in ciuda popularitatii se declara antisociala. Este vorba.

A MURIT SERBAN! Vestea care A SOCAT Romania! Din pacate, medicii NU l-au mai putut SALVA!

Vestea care a socat intreaga comunitate! Filip Serban, fostul director al Directiei Silvice Suceava, a incetat din viata.

Bietul Florin Piersic! DESPARTIRE GREA pe scena TEATRULUI ROMANESC! Din pacate, INFORMATIA a fost CONFIRMATA

Florin Piersic este unuldintre cei mai indragiti actori din Romania! Rolurile interpretate de el au ramas in memoria tuturor romanilor. A jucat in multe filme celebre, dar si piese de teatru.

Bietul Florin Piersic! DESPARTIRE SOC pe scena TEATRULUI ROMANESC! Din pacate, INFORMATIA a fost CONFIRMATA

Florin Piersic este unuldintre cei mai indragiti actori din Romania! Rolurile interpretate de el au ramas in memoria tuturor romanilor. A jucat in multe filme celebre, dar si piese de teatru.

DRAMA la KANAL D! INIMA lui Catalin Botezatu A CEDAT! Din pacate, VESTEA TRISTA a fost CONFIRMATA!

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai apreciati designeri de moda din Romania. Botezatus-a confruntat, de curand, cu probleme la inima,ba mai mult, chiar a fost la un pas de moarte in urma cu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )