Libnet.ro
UNICEF

05:30

S-a stabilit calendarul audierii la CSM a Adinei Florea, propunerea lui Toader pentru sefia DNA. Interviul, transmis live

B1 B1,
S-a stabilit calendarul audierii la CSM a Adinei Florea, propunerea lui Toader pentru sefia DNA. Interviul, transmis live

Adina Florea, procurorul propus de Tudorel Toader pentru sefia DNA, va fi audiata pe 27 septembrie de Sectia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Avizul va fi transmis ministrului Justitiei pe 2 . continuă pe B1

UPDATE CSM a stabilit calendarul avizarii candidaturii Adinei Florea la sefia DNA. Cand va fi audiat procurorul

Sectia pentru procurori din CSM discuta vineri stabilirea calendarului pentru avizarea candidaturii Adinei Florea in functia de procuror sef al DNA.

CSM discuta miercuri calendarul avizarii candidaturii Adinei Florea la sefia DNA

Sectia pentru procurori din CSM discuta vineri stabilirea calendarului pentru avizarea candidaturii Adinei Florea in functia de procuror sef al DNA.

Dosarele penale in care apare numele Adinei Florea, propunerea lui Tudorel Toader la sefia DNA

Adina Florea, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, a fost nominalizata de ministrul Justitiei Tudorel Toader la sefia Directiei Nationale Anticoruptie.

Tatal Adinei Florea, propusa pentru sefia DNA, e consilier judetean al PSD de 28 de ani

Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA, este fiica lui Dumitru Florea, consilier judetean PSD Constanta de peste 28 de ani, adica de cand ea a intrat in magistratura, informeaza B1 TV, care.

Tatal Adinei Florea a sugerat, in direct la TV, ca Iohannis ar putea avea probleme la DNA. Interventia telefonica, intrerupta de sotie: Distrugi copilul. Ce te bagi tu?

Un consilier judetean al PSD, tatal Adinei Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru functia de procuror sef al DNA, a sugerat, la B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis ar putea avea probleme cu procurorii anticoruptie. Interventia telefonica s-a incheiat cu mama Adinei Florea intrerupand convorbirea.

Tatal Adinei Florea, vechi consilier judetean PSD: Daca ajunge la DNA, fiica-mea face ordine acolo in trei luni

Dumitru Florea, consilier judetean PSD, este tatal Adinei Florea, procurorul constantean propus de ministrul Tudorel Toader la sefia DNA. Aflat la al saselea mandat, consilierul judetean Florea este sigur ca fiica lui va face ordine in Anticoruptie in mai putin de trei luni.

Tatal Adinei Florea, procurorul propus la sefia DNA: Nu umblam pe influente. Nu, fiica mea nu face d-astea. Asa a fost crescuta si asa face

Dumitru Florea, vechi consilier judetean PSD si tatal Adinei Florea, recent propusa de catre ministrul Tudorel Toader la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat intr-un interviu pentru publicatia Vice ca este mandru de fiica sa si aceasta este o persoana corecta care nu ii va favoriza pe membri PSD.

Tatal Adinei Florea, explicatii dupa ce interventia telefonica de la B1 i-a fost intrerupta de sotie. Ce spune despre disputa dintre Dragnea si Firea

Dumitru Florea, vechi consilier judetean PSD si tatal Adinei Florea, recent propusa de catre ministrul Tudorel Toader la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat intr-un interviu pentru publicatia Vice ca este mandru de fiica sa si ca aceasta este o persoana corecta care, in noua functie, nu va ceda influentelor.

Tatal Adinei Florea, declaratii despre nominalizarea fiicei sale la sefia DNA: Va face ordine

Dumitru Florea, tatal Adinei Florea, nominalizarea ministrului Justitiei pentru sefia DNA, a facut declaratii la Antena 3 despre fiica sa. Va face ordine. Cine poate sa spuna in cat timp, ar trebui sa.

Nominalizarea Adinei Florea ar putea fi o strategie a lui Tudorel Toader

Este posibil ca nominalizarea Adinei Florea sa fie de fapt o strategie a lui Tudorel Toader, crede Bogdan Chirieac. Aceasta a afirmat, la Antena 3, ca exista posibilitatea ca ministrul Justitiei sa o fi propus pe.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )