Libnet.ro
UNICEF

13:45

S-a stabilit programul pentru semifinalele din Cupa Romaniei

Online Sport Online Sport,
S-a stabilit programul pentru semifinalele din Cupa Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a anuntat marti orele de desfasurare a partidelor din semifinalele Cupei Romaniai la fotbal. continuă pe Online Sport

A fost stabilit programul meciurilor din semifinalele Cupei Romaniei

Au fost stabilite datele si orele de disputare ale partidelor din mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei, editia 2016-2017.

Cupa Romaniei: Programul disputelor din semifinale

Federatia Romana de Fotbal a anuntat marti, pe site-ul oficial, programul partidelor din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei. Prima mansa va avea loc in intervalul 25-27 aprilie 2017, in timp ce meciurile retur sunt programate in perioada 16-18 mai 2017.

Se fac angajari masive. Salarii de la 6.000 de lei pentru tinerii din Romania

Conducerea DIICOT cauta specialisti IT pentru a ocupa posturile vacante din Oradea, Cluj, Timisoara, Alba Iulia, Bacau, Constanta, Craiova, Iasi, Targu Mures si Ploiesti, iar salariile ar porni de la.

Teapa URIASA pentru eleva din Ferentari care si-a vandut virginitatea: Marele milionar e un parlit, un sarac cu masini inchiriate

Mare dezamagire pentru Alexandra Khefren, eleva din Ferentari care si-a vandut virginitatea pe internet cu 2,3 milioane de euro. Tanara a declarat de curand ca totul a fost o inselatorie ca.

Vicepresedintele Pence a dat asigurari Japoniei pentru situatia din Coreea de Nord

Vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, a dat asigurari marti dimineata ca toate optiunile sunt luate in calcul pentru rezolvarea tensiunilor cu regimul nord-coreean, precizand ca Trump este determinat sa colaboreze pentru gasirea unei solutii pasnice cu Japonia, China si Coreea de Sud, transmite Reuters.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )