Libnet.ro
UNICEF

18:45

Teapa URIASA pentru eleva din Ferentari care si-a vandut virginitatea: Marele milionar e un parlit, un sarac cu masini inchiriate

B1 B1,
Teapa URIASA pentru eleva din Ferentari care si-a vandut virginitatea: Marele milionar e un parlit, un sarac cu masini inchiriate

Mare dezamagire pentru Alexandra Khefren, eleva din Ferentari care si-a vandut virginitatea pe internet cu 2,3 milioane de euro. Tanara a declarat de curand ca totul a fost o inselatorie ca. continuă pe B1

Despagubire URIASA pentru tanara care a cazut de la 1000 de metri fara parasuta

O adolescenta din Texas care s-a prabusit de la 1. 000 de metri, intr-un accident de parasutism, a castigat in instanta compensatii de 760. 000 de dolari. Makenzie Wethington a suferit grave.

Victorie uriasa pentru Dinamo

Dinamo Bucuresti a invins-o pe FC Viitorul Constanta cu scorul de 2-1 0-0), duminica seara, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a sasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Dinamo a.

CRITICI pentru Facebook din cauza crimei comise in direct: Compania anunta noi masuri de preventie

Barbatul de origine americana care a ucis un batran in ziua de Paste si a transmis filmarea pe Facebook, este cautat in cinci state, iar pe numele sau este emisa si o recompensa de 50. 000 de.

Proiect de lege: Puscarie pana la sase ani pentru elevii sau parintii care lovesc un profesor (VIDEO)

Proiect de lege controversat in Parlamentul Romaniei. Elevii sau parintii care lovesc un cadru didactic, in timp ce acesta se afla intr-o institutie de invatamant, risca chiar.

Asasinul din SUA care a transmis in direct o crima pe Facebook s-a sinucis

Asasinul din orasul american Cleveland, autor al unei crime pe care a transmis-o in direct pe Facebook, s-a sinucis dupa ce a fost urmarit de politie in statul Pennsylvania.

Se fac angajari masive. Salarii de la 6.000 de lei pentru tinerii din Romania

Conducerea DIICOT cauta specialisti IT pentru a ocupa posturile vacante din Oradea, Cluj, Timisoara, Alba Iulia, Bacau, Constanta, Craiova, Iasi, Targu Mures si Ploiesti, iar salariile ar porni de la.

S-a stabilit programul pentru semifinalele din Cupa Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a anuntat marti orele de desfasurare a partidelor din semifinalele Cupei Romaniai la fotbal.

Vicepresedintele Pence a dat asigurari Japoniei pentru situatia din Coreea de Nord

Vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, a dat asigurari marti dimineata ca toate optiunile sunt luate in calcul pentru rezolvarea tensiunilor cu regimul nord-coreean, precizand ca Trump este determinat sa colaboreze pentru gasirea unei solutii pasnice cu Japonia, China si Coreea de Sud, transmite Reuters.

A fascinat toti strainii. Cum arata casuta din Romania care face furori printre turistii straini

Paul Axinte este un roman inginer care a reusit sa construiasca cea mai interesanta casa din Romania. Potrivit Adevarul. ro, casuta de poveste se afla in Sangeorz-Bai si a reusit sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )