Libnet.ro
UNICEF

09:00

S-A TERMINAT! Anamaria Prodan NU isi mai revine din plans. Reghecampf i-a spus ADEVARUL

B1 B1,
S-A TERMINAT! Anamaria Prodan NU isi mai revine din plans. Reghecampf i-a spus ADEVARUL

Laurentiu Reghecampf o pune pe jar pe Anamaria Prodan, chiarsi de la departare. Ca sa inchida gurile rele care spun ca relatia lor nu mai merge, impresara a facut public un mesaj de dragostepe. continuă pe B1

Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania. Gestul urias facut de Anamaria Prodan pentru angajata ei

Elena Fulgeanu, cunoscuta drept Nuti, este de ceva ani un membru important in familia lui Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan. Ea a ajuns sa fie cunoscuta publicului dupa ce a aparut in reality-show-ul produs cu si despre Laurentiu si Anamaria. Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania Nuti a fost mana .

Anamaria Prodan, Revelion linistit intr-unul din cele mai luxoase orase din Orient (FOTO, VIDEO)

Anamaria Prodan si-a petrecut Revelionul in Dubai, Emiratele Arabe Unite, alaturi de sotul ei, Laurentiu Reghecampf, si de copiii ei. Pentru noaptea dintre ani, ea a optat pentru o tinuta formala,.

SOC in showbiz! RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! Accidentul a fost CUMPLIT! A avut loc in SUA

Tragedie fara marginiin familia Anamariei Prodan! Fiica ei care se afla in SUAa suferito accidentare teribila, chiar inainte de sarbatori. Fiica impresarei s-a accidentatin timp ce.

Lupte acerbe in PSD. Zeci de parlamentari isi negociaza plecarea din Parlament, dupa ce 40 de locuri au fost deja rezervate VIP-urilor din partid

Se pregatesc noi tradari in PSD, sustin surse politice, iar motivul ar fi acela caaproape o treime din parlamentarii PSD sunt intr-o situatie delicata pentru ca nu au siguranta unui nou mandat.

China interzice pescuitul in fluviul Yangtze, al treilea cel mai lung din lume

Odata cu intrarea in 2020, chinezii nu vor mai putea pescui in cel mai lung fluviul al tarii si al treilea din lume, fluviul Yangtze, deoarece guvernul a interzis activitatile de pescuit in apele sale timp de zece ani pentru a-i proteja biodiversitatea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )