Libnet.ro
UNICEF

18:00

Anamaria Prodan, Revelion linistit intr-unul din cele mai luxoase orase din Orient (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Anamaria Prodan, Revelion linistit intr-unul din cele mai luxoase orase din Orient (FOTO, VIDEO)

Anamaria Prodan si-a petrecut Revelionul in Dubai, Emiratele Arabe Unite, alaturi de sotul ei, Laurentiu Reghecampf, si de copiii ei. Pentru noaptea dintre ani, ea a optat pentru o tinuta formala,. continuă pe B1

Romanii au ales GOLUL ANULUI: A fost marcat intr-una din cele mai speciale partide din 2019 (VIDEO)

Golul lui Florinel Coman, prin care Romania U21 a invins selectionata similara a Angliei cu 4-2 in grupele Europeanului de Tineret din 2019, a fost ales de romani drept cea mai frumoasa reusita a.

URARI REVELION 2020 URARI DE ANUL NOU: Cele mai FRUMOASE MESAJE pe care le puteti trimite celor DRAGI

URARI MESAJE DE ANUL NOU REVELION 2020: Iata cele mai frumoase urari de Anul Nou pe care le puteti transmite celor dragi in noaptea de Revelion. URARI MESAJE DE ANUL NOU REVELION 2020: E cumpana dintre.

SOCUL ANULUI! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE: Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL! (FOTO)

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf. Anamaria Prodan a povestit faptul ca relatia cu sotul ei nu a.

Cele mai inedite Mesaje pentru Un An Nou fericit! Urari si felicitari pentru Revelion

A devenit de mult un obicei printre romani ca de sarbatori sa isi trimita pentru un An Nou fericit cele mai haioase mesaje. Pentru a trimite de Revelion cel mai inedit mesaj familiei sau prietenilor, consulta lista de mai jos, si vezi cum iti poti amuza apropiatii de Anul Nou prin SMS-uri. Un An Nou .

RETETE REVELION. Cele mai bune retete de PESTE la cuptor pentru ANUL NOU

Revelionul se apropie si se spune ca aduce noroc daca ai peste pe masa. Va prezentam cele mai delicioase retete de peste la cuptor. Ai grija sa nu-ti lipseasca de pe masa de Revelion.

Mesaje comice de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile. Cele mai ingenioase idei

Abia am trecut in Noul An, dar mesajele de La multi ani continua sa curga deoarece pe 1 ianuarie este celebrat Sfantul Vasile. Acestea sunt zile cu urari de fericire, insa, pe langa acestea, mesajele comice fac diferenta! Iata cele mai comice mesaje de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile pe care sa le .

URARI DE ANUL NOU 2020. Cele mai tari urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2020!

URARI DE ANUL NOU 2020 La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai tari Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul Nou. Trimite asadar cele mai calde Urari de Anul Nou.

Brancusi Marthe sau povestea de iubire dintre Tantan si Tonton, printre cele mai vandute titluri in 2019

Cele mai vandute titluri ale Editurii Vremea in 2019 sunt cele din colectiile Povestile Varatecului, Fapte Idei Documente, Mic dar sic, Planeta Bucuresti. Paginile de corespondenta au fost cele mai pe placul cititorilor, dar si dialogurile culturale s-au bucurat de atentie.

Cele mai frumoase vitrine de Craciun din lume in 2019

Anul acesta, unele dintre cele mai exclusiviste magazine din Londra si Paris s-au transformat in veritabile puncte de atractie pentru localnici si turisti deopotriva, iar asta gratie modului spectaculos in care si-au impodobit vitrinele de Craciun! .

Fotbalul romanesc, in 2020. FRF prezinta cele mai importante evenimente din noul an

Federatia Romana de Fotbal a trecut in revista, miercuri, in prima zi din 2020, cele mai importante evenimente ale Romaniei fotbalistice din noul an. Futsal. Elite Round spre Cupa Mondiala in perioada 2-5.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )