Libnet.ro
UNICEF

08:17

S-a terminat! Unul dintre cei mai sexy actori spune adio BURLACIEI

B1 B1,
S-a terminat! Unul dintre cei mai sexy actori spune adio BURLACIEI

E unul dintre cei mai sexy barbati ai planetei si a smuls valuri de lacrimi prin aparitiile sale in roluri romantice. Niciunul dintre cunoscutii sai nu ar fi crezut ca va renunta vreodata la burlaciei. continuă pe B1

Este unul dintre cei mai cunoscuti atleti romani. Marturii socante: Jafuri armate si evadari din inchisoare

Dupa o condamnare la 23 de ani de inchisoare, a devenit o adevarata legenda mondiala! Cel mai rezistent roman, Tibi Useriu a avut o viata traita pe muchie de cutit. in copilarie a fost sclav, din cauza.

Cei mai activi alegatori sunt cei din Jora de Mijloc. Cei mai pasivi, la Chisinau

In cele sapte localitati in care, astazi, au loc alegeri locale noi pentru functia de primar, cei mai activi sunt alegatorii din comuna Jora de Mijloc, raionul Orhei, unde pana la ora 13. 00 au votat 35,48% din totalul alegatorilor pe listele electorale, transmite IPN.

Cei mai HOT barbati de la Nunta Regala

De sambata, comentam, barfim sau admiram prezentele feminine de la nunta regala. Ce au purtat, cum s-au coafat, cum s-au machiat sau ce accesorii au ales. A sosit timpul sa ne indreptam atentia si catre cei mai hot barbati de la eveniment.

Eurostat: Bucurestenii, printre cei mai nemultumiti europeni de nivelul curateniei orasului in care traiesc

Bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni europeni de nivelul curateniei in orasul unde locuiesc. Cel putin asa arata ultimul studiu Eurostat care masoara procentul de populatie din capitalele statelor UE) satisfacuta sau partial satisfacuta de nivelul curateniei din orasele in care traiesc.

FOTO Zilele Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita. Cei mai buni elevi si profesori, premiati la sediul ISJ

Cei mai buni elevi si profesori au fost premiati, joi, in cadrul Zilelor Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita. Primii care au primit diplome au fost elevii merituosi, care au obtinut rezultate bune la olimpiadele scolare, urmati de profesorii care i-au pregatit - 100 la numar.

Cei mai buni elevi si studenti pasionati de informatica s-au intrecut la concursurile de programare C/C++ si aplicatii web, organizatate de Universitatea din Pitesti

La sfarsitul saptamanii trecute, Departamentul Matematica-Informatica din cadrul Facultatii de Stiinte, Educatie Fizica si Informatica din cadrul Universitatii din Pitesti a organizat mai multe evenimente stiintifice destinate atat studentilor, cat si elevilor din invatamantul liceal.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )