Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cei mai HOT barbati de la Nunta Regala

ADPM ADPM,
Cei mai HOT barbati de la Nunta Regala

De sambata, comentam, barfim sau admiram prezentele feminine de la nunta regala. Ce au purtat, cum s-au coafat, cum s-au machiat sau ce accesorii au ales. A sosit timpul sa ne indreptam atentia si catre cei mai hot barbati de la eveniment. continuă pe ADPM

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai fideli barbati din zodiac

Barbatul Balanta se pare ca exceleaza la acest capitol, el fiind ultimul barbat din zodiac pe care l-ai putea banui ca te insala. Balantelor le place stabilitatea intr-o relatie si nu se aventureaza pe te.

S-a terminat! Unul dintre cei mai sexy actori spune adio BURLACIEI

E unul dintre cei mai sexy barbati ai planetei si a smuls valuri de lacrimi prin aparitiile sale in roluri romantice. Niciunul dintre cunoscutii sai nu ar fi crezut ca va renunta vreodata la burlaciei.

Caru' cu vedete: Actrita Asia Argento, la Cannes: In 1997, am fost violata, aici, de Harvey Weinstein; David Beckham, moment jenant in timpul ceremoniei de la nunta regala; Cine este Trevor Engelson, fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care c

Nunta regala: Ducesa Kate Middleton a ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante Ducesa de Cambridge Kate Middleton 36 de ani) a aratat. Nepoata Printesei Diana a intors toate privirile la nunta regala. Ce frumoasa e Sambata, 19 mai, a avut loc cel mai important eveniment al familiei regale, iar tot mai.

Primele fotografii oficiale cu Printul Harry si Meghan Markle, dupa nunta regala (FOTO)

Primele fotografii oficiale cu Ducele si Ducesa de Sussex, dupa nunta regala au fost lansate de palatul Kensington. Cei doi s-au casatorit sambata, la capela St. George, de pe domeniul Castelului Winsor,.

SCANDAL la nunta regala: Meghan Markle, atacata de ...

Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle a avut loc sambata. Casatoria anului, unul dintre cele mai asteptate momente ale lui 2018, este punctata printr-un maraton de evenimente, care.

Nunta regala, transmisa in direct de televiziunile din Romania. Ce programe speciale au pregatit TVR, ProTV si Antena 1

Milioane de telespectatori din intreaga lume vor urmari sambata, 19 mai, nunta regala dintre printul Harry al Marii Britanii si actrita americana Meghan Markle. Cel mai asteptat eveniment al anului va fi difuzat in direct si de televiziunile din Romania.

20 de poze adorabile cu Printul George si Printesa Charlotte de la Nunta Regala

Desi ziua de sambata a fost despre Meghan si Harry, printul George si printesa Charlotte au reusit, de cateva ori, sa fie in centrul atentiei, la nunta regala.

Aparitie SOCANTA la nunta regala: Doua foste iubite ale lui Harry, prezente la ceremonie (FOTO)

Zi festiva in Marea Britanie! Nunta regala a Printului Harry cu Meghan Markle are loc sambata. La ceremonie au venit si doua foste iubite ale lui Harry, care au surprins pe toata lumea, fiind vorba despre Cr.

Marian Godina s-a casatorit. Ceremonia, in aceeasi zi cu nunta regala din Marea Britanie

Politistul Marian Godina s-a casatorit, sambata, cu iubita sa, Georgiana Dascalu. Ceremonia religioasa a avut loc in aceeasi zi cu nunta regala din Marea Britanie Marian Godina a publicat pe pagina.

Nunta regala are CONCURENTA in Romania: Un celebru cuplu se casatoreste.... (FOTO)

Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle a avut loc sambata, si, totodata, in Romania, celebrul politist Marian Godina a publicat poze, pe Facebook, cu sotia sa, Lorena Georgiana Da.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )