Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a trezit cu datorii la stat si conturi blocate din cauza unei erori a ANAF

B1 B1,
S-a trezit cu datorii la stat si conturi blocate din cauza unei erori a ANAF

S-a trezit cu contul blocat din cauza unei greseli facute de angajatii ANAF! Este situatia absurda prin care a fost nevoita sa treaca o femeie din Bucuresti, informeaza B1 TV. Inspectorii fiscali i-au blocat. continuă pe B1

Este o mizerie sa premiezi un angajat al Loteriei, din cauza caruia statul este prejudiciat

Controversatul contract de furnizare a terminalelor loteristice, in valoare 8 milioane de euro, dintre Loteria Romana si asocierea S and T Romania SRL - Safran Identity and Security, a fost semnat in vara de catre Mihai Paduraru, un director general care a stat 10 zile in functie. Contractul, insa, nu se deruleaza inca, intrucat nu au fost semnate pana acum contractele subsecvente.

Romania rateaza participarea la doua targuri internationale din industria electronica, din cauza incapacitatii MMACA

Tara noastra rateaza in acest an participarea la targurile internationale Productronica 2017 si SPS IPC Drives 2017 din Germania, doua din cele mai importante evenimente internationale ale industriei electronice din lume, din cauza incapacitatii institutionale crase a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, potrivit unui comunicat al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software ARIES) trimis Redactiei.

Ambasada Rusiei la Bucuresti, despre declaratii ale ambasadorului Kuzmin criticate de opinia publica din Romania: Interpretare gresita, posibil din cauza traducerii si a citarii selective

Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti afirma ca declaratii ale ambasadorului Valeri Kuzmin la o conferinta desfasurata la Suceava, pe tema unui referendum privind eventuala unire a Republicii Moldova cu Romania si a interventiei ruse in Georgia, care au starnit reactii din partea opiniei publice din Romania, au fost gresit interpretate, posibil din cauza traducerii nu tocmai precise si a citarii selective, scrie News. ro.

Pietele europene scad din cauza unui avertisment de profit lansat de EDF

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent ieri, dupa ce grupul francez de utilitati Electricite de France SA EDF) a emis un avertisment de profit.

Investitorii, reticenti din cauza viitorului reformei fiscale americane

Bursele din Europa au urmat un curs negativ vineri, investitorii avand dubii cu privire la sustenabilitatea avansului recent al pietelor, in absenta unui progres important al reformei fiscale din SUA.

Daea: Ouale s-au scumpit in magazinele romanesti din cauza pietei europene, afectata de scandul Fipronil

Ministrul Agriculturii Petre Daea a declarat, sambata, la Ploiesti, referindu-se la cresterea pretului oualor, ca este vorba despre un puseu pe piata, consecinta a scandalului contaminarii cu Fipronil, care a afectat ferme din Olanda, Franta Belgia. Ministrul a argumentat ca, oferta fiind mai mica, piata a reactionat in mod natural, transmite news. ro.

Randamentele obligatiunilor romanesti, la maximul ultimilor trei ani din cauza cresterii inflatiei

Randamentele obligatiunilor guvernamentale romanesti au urcat vineri pana la cele mai inalte niveluri din ultimii peste trei ani dupa ce datele statistice au aratat ca inflatia din Romania a urcat mai rapid in octombrie decat se asteptau expertii din piata. Ca un nou semn ca economia Romaniei se supraincalzeste, inflatia urca rapid si prinde din urma trendul de crestere a preturilor din Europa Centrala ce a inceput la mijlocul anului trecut, noteaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )