Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sabin Orcan: Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o prezenta penibila la sarbatoarea pesedista a orasului Rosiori de Vede

România Liberă România Liberă,
Sabin Orcan: Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o prezenta penibila la sarbatoarea pesedista a orasului Rosiori de Vede

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost invitat special la sarbatoarea orasului Rosiori de Vede, dar acolo a avut o prezenta penibila, a declarat, duminica, la B1 Tv, jurnalistul Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera. continuă pe România Liberă

Ministrul de Interne, Carmen Dan, la inmormantarea lui Sorin Vezeteu: Trebuie sa avem o legislatie care sa sustina autoritatea politistului

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminica la Suceava ca este nevoie de o legislatie foarte clara care sa sustina autoritatea politistilor si de mijloace de interventie cu care acestia sa poata interveni atunci cand aplica legea.

Ministrul de Interne Carmen Dan, masuri drastice dupa moartea politistului in gara din Suceava

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminica la Suceava ca este nevoie de o legislatie foarte clara care sa sustina autoritatea politistilor si de mijloace de interventie cu care acestia sa.

Mesajul lui Carmen Dan, la inmormantarea politistului omorat in gara

Trebuie sa aducem oameni bine pregatiti in Politie, sa avem mijloace de interventie si o legislatie care sa sustina autoritatea politistului, a declarat Ministrul de Interne. Carmen Dan s-a.

Carmen Dan: Trebuie sa avem o legislatie care sa sustina autoritatea politistului. In sensul acesta vom actiona in perioada urmatoare

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminica la Suceava ca este nevoie de o legislatie foarte clara care sa sustina autoritatea politistilor si de mijloace de interventie cu care acestia sa poata interveni atunci cand aplica legea, transmite Agerpres.

Carmen Dan: Trebuie sa avem o legislatie care sa sustina autoritatea politistului

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminica la Suceava ca este nevoie de o legislatie foarte clara care sa sustina autoritatea politistilor si de mijloace de interventie cu care acestia sa poata interveni atunci cand aplica legea.

Carmen Dan: Politistul injunghiat la Suceava va fi avansat post-mortem

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a propus presedintelui Klaus Iohannis acordarea distinctiei 'Ordinul National pentru Merit' politistului Sorin Vezeteu, injunghiat joi seara la.

Colegul politistului injunghiat in gara din Suceava, catre sefa MAI, Carmen Dan: Ne mor colegii in strada. Cati mai trebuie sa murim, doamna ministru?

Colegul politistului injunghiat in gara Burdujeni din Suceava a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj catre ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, prin care o intreaba retoric cati oameni ai legii trebuie sa mai moara ca sa se ia masuri, .

Marian Godina, mesaj TRANSANT pentru Carmen Dan: Cum ati protejat INFRACTORII, puteti proteja si politistii. Peste noapte, cu o OUG...

Marian Godina a reactionat pe pagina sa de Facebook cu un mesaj dur la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, vizibil afectat de moartea unui coleg de-al sau din Suceava, ucis intr-o gara de catre un.

Sabin Orcan: Teleormanul este cel mai sarac judet al Romaniei, dar firma fiului lui Liviu Dragnea are cifra de afaceri de 40 de milioane de euro

Teleormanul este cel mai sarac judet al Romaniei, dar firma fiului lui Liviu Dragnea are o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro, a declarat, duminica, la B1 Tv, Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera.

Se modernizeaza Beciul Domnesc! Ministrul Carmen Dan tine cont de doleantele arestatilor

Ministerul de Interne, pastorit de Carmen Dan, pune in dezbatere publica un proiect care prevede modernizarea centrelor de retinere si arestare preventiva. Printre schimbarile menite sa faca viata mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )