Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sabin Orcan: Teleormanul este cel mai sarac judet al Romaniei, dar firma fiului lui Liviu Dragnea are cifra de afaceri de 40 de milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Sabin Orcan: Teleormanul este cel mai sarac judet al Romaniei, dar firma fiului lui Liviu Dragnea are cifra de afaceri de 40 de milioane de euro

Teleormanul este cel mai sarac judet al Romaniei, dar firma fiului lui Liviu Dragnea are o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro, a declarat, duminica, la B1 Tv, Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera. continuă pe România Liberă

Despacito, cel mai ascultat cantec din toate timpurile, interzis in Malaysia din cauza versurilor obscene

Malaysia a interzis difuzarea cantecului Despacito la posturile sale publice de radio si televiziune, dupa ce mai multe persoane si asociatii din aceasta tara cu populatie majoritar musulmana s-au plans din cauza versurilor acestei piese, despre care au spus ca sunt obscene, scrie Agerpres. Melodia Despacito a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, este cel mai ascultat cantec online din toate timpurile.

Sabin Orcan: Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o prezenta penibila la sarbatoarea pesedista a orasului Rosiori de Vede

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost invitat special la sarbatoarea orasului Rosiori de Vede, dar acolo a avut o prezenta penibila, a declarat, duminica, la B1 Tv, jurnalistul Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera.

Popularitatea presedintelui francez este in scadere/ Emmanuel Macron inregistreaza cel mai mare declin din ultimii 22 de ani

Popularitatea de care se bucura presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a scazut cu 10 puncte procentuale in decursul acestei luni, potrivit unui sondaj Ifop, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin al unui nou presedinte din 1995, potrivit Reuters.

Bright este cel mai scump film Netflix si arata impresionant

Dupa ce l-am vazut pe Brad Pitt intr-un film distribuit exclusiv pe Netflix, a venit timpul ca Will Smith sa faca valuri pe platforma online cu Bright. Netflix investeste sume semnificative de bani in continut original. Oficialii companiei nu rateaza nici un festival de film pentru a-si forma o opinie despre filmele ce ar trebuie [].

Cel mai mare spectacol aeronautic din Romania - Bucharest International Air Show, sambata la Baneasa. Vezi programul

Bucharest International Air Show, cel mai mare spectacol aeronautic din Romania, va avea loc sambata la Romaero, pe aeroportul Baneasa. Spectacolul va cuprinde circa 100 de aeronave civile si militare, in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 250 de piloti si parasutisti. Printre aeronavele care vor oferi reprezentatii se numara F16-uri romanesti, poloneze si turcesi, F15 americane, Gripen-uri unguresti, dar si un MiG 29 din Polonia, dar si avioanele speciale ale formatiei Flying Bulls. Intrarea este gratuita. Vezi in articol programul evenimentului.

150.000 de spectatori la BIAS, cel mai mare show aerian

Peste 150. 000 de oameni au urmarit ieri demonstratile aeriene de la BIAS 2017. Cel mai mare show aerian din Romania a oferit un spectacol total pasionatilor de aviatie, acrobatiile cu elicopterul.

VIDEO. BIAS 2017 a fost cel mai mare spectacol aerian organizat vreodata in Romania

Spectacolul aerian BIAS 2017, desfasurat sambata la Bucuresti, a fost cel mai mare miting aviatic organizat vreodata in Romania.

Spectacol pe cerul Capitalei. BIAS, cel mai mare show aerian al anului - VIDEO si GALERIE FOTO

Supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Toate au impanzit cerul Bucurestiului. Cel mai mare show aerian al anului are loc pe aeroportul.

Vladimir Putin: Evenimentul care m-a influentat cel mai mult a fost colapsul Uniunii Sovietice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, vineri, ca evenimentul care a produs cel mai mare impact asupra vietii sale a fost colapsul Uniunii Sovietice, potrivit agentiei de presa Tass.

Spectacol pe cerul Capitalei. A inceput BIAS, cel mai mare show aerian al anului (VIDEO)

Cerul Bucurestiului va fi impanzit de supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Va fi un adevarat Spectacol pe cerul Capitalei la cel mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )