Libnet.ro
UNICEF

12:30

Salarii cu 8% mai mari pentru cadrele didactice din Moldova, incepand cu 1 septembrie

Adevărul Adevărul,
Salarii cu 8% mai mari pentru cadrele didactice din Moldova, incepand cu 1 septembrie

Profesorii vor primi salarii mai mari, incepand cu1 septembrie curent, potrivit unui proiect aprobat de Guvern miercuri, 11 iulie. Salariul de functie al cadrelor didactice si al personalului stiintifico-didactic din institutiile de invatamant finantate de la buget va fi indexat cu 8%. continuă pe Adevărul

ALERTA iN ROMANIA! Unul din cele mai mari lanturi de magazine lanseaza un APEL catre clientii care au cumparat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

Profi, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine la nivel local, a lansat un apel pentru toti clientii care au achizitionat fructe si legume congelate din incinta unitatilor sale sa le returneze. Astfel,.

Cati bani au facut, din livrarile de colete, cei mai mari curieri in 2017

Cei mai mari jucatori din curierat au avut un an dificil in 2017, majoritatea au fost pe pierderi sau au inregistrat un profit foarte mic, desi piata a urcat la aproape 450 de milioane de euro. Asteptarile pentru 2018 sunt ca piata de curierat va.

VIDEO Gafele ministrului Educatiei la Olimpiada Internationala de Matematica: a gresit numele unuia dintre cei mai mari matematicieni romani

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a fost unul dintre invitatii de onoare la ceremonia de deschidere a Olimpiadei Internationale de Matematica. Cunoscut pentru gafele pe care le face in discursurile sale, Popa nu a dezamagit la Cluj. El l-a botezat pe unul dintre cei mai mari matematicieni romani Grigore Moisil.

JPMorgan: Europa are nevoie de banci mai mari, mai solide si mai diversificate

Europa are nevoie de banci mai mari, mai solide si mai diversificate ca sa ajute mai bine economia, este de parere directorul executiv al JPMorgan Chase and Co. , Jamie Dimon, citat de publicatia italiana Il Sole 24 Ore.

Hafez al-Assad, fiul dictatorului sirian, despre Olimpiada Internationala de Matematica de la Cluj: Concursul a fost mai greu pentru mine, dect cel de anul trecut

Hafez al-Assad, fiul dictatorului sirian Bashar al-Assad, a declarat ca subiectele de la Olimpiada Internationala de Matematica de la Cluj i se par mai grele decat cele de la precedenta editie, transmite Agerpres. Concursul a fost dificil, ca de obicei. Acest an a fost putin mai dificil pentru mine, a trebuit sa trec printr-un bacalaureat, am fost putin preocupat, dar cel mai important lucru este sa te concentrezi pe rezolvarea problemelor, atat cat poti, a declarat, marti, Hafez al-Assad, citat de Agerpres.

Sprijin social pentru muncitorii romani din Italia

1,2-1,3 milioane de muncitori romani isi desfasoara activitatea in Italia, in principal in constructii, agricultura si servicii Muncitorii romani din domeniul constructiilor, care lucreaza in Italia vor putea beneficia de sprijin social prin intermediul unui parteneriat incheiat intre organizatiile sindicale din domeniu, active in Romania si Italia. FILLEA CGIL este partea sindicala din cadrul Cassa Edile si reprezinta cel mai mare sindicat al constructorilor din Italia.

ANM: Cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara, valabil de duminica, ora 16:00 pana marti la ora 21:00, a anuntat reprezentantul ANM la Ministerul de Interne, unde a fost convocat comandament de urgenta.

HOROSCOP. Zodiile cu cele mai mari asteptari

Potrivit astrologiei, exista anumite semne zodiacale care pot fi dezamagite foarte usor din pricina asteptarilor mult prea mari pe care le au, de-a dreptul imposibile. Viseaza, se entuziasmeaza repede si cred.

Mihai Fifor, pe fondul amenintarilor tot mai mari venite din partea Rusiei: Suntem aproape siguri ca vom obtine un comandament NATO in Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat gazduirea unui comandament NATO pe teritoriul Romaniei. in contextul Summit-ului Aliantei din acesta saptamana, oficialul guvernamental a subliniat din nou importan.

BOMBA in LUMEA MANELELOR! Emotii mari pentru regele FLORIN SALAM! MEDICII au confirmat TOTUL! Fanii sunt in lacrimi!

Roxana Dobre, iubita manelistului Florin Salam, a devenit din nou mamica, duminica dimineata. Aceasta a adus pe lume un baietel perfect sanatoas la o clinica privata din Capitala. Micutul va primi numele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )