Libnet.ro
UNICEF

12:15

Salarii mai mari cu 10% pentru angajatii din domeniul sanatatii si asistentii sociali

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salarii mai mari cu 10% pentru angajatii din domeniul sanatatii si asistentii sociali

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale asistentilor sociali situate sub plafonul. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Finantelor anunta cresteri salariale de 10% pentru angajatii din Sanatate si asistentii sociali care au sub 1.500 lei

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale asistentilor sociali situate sub plafonul de 1. 500 de lei, transmite Mediafax.

Cresteri salariale pentru angajatii din Sanatate si asistentii sociali care au sub 1.500 lei

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale.

Ministrul Finantelor anunta cresterea cu 10% a salariilor pentru angajatii din sanatate care castiga sub 1.500 lei

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca angajatii din sistemul public si asistentii sociali castiga sub 1. 500 de lei vor primi o crestere salariala cu 10%, in doua etape,.

IPO-ul Electrica intra in topul celor mai mari listari europene din iunie. Ce competitie are oferta?

Evaluata intre 443 si 544 mil. euro, oferta publica initiala IPO) pe care Electrica o desfasoara zilele acestea pe Bursa de Valori Bucuresi are sanse mari sa intre in topul celor mai mari listari de companii europene din luna iunie. Care sunt.

Cele mai mari greseli pe care le fac tinerii intr-o relatie. Detaliile nestiute care pot distruge tot

Un studiu realizat de Talk Talk Mobile a demonstrat care sunt cele mai frecvente greseli facute de tineri intr-o relatie. Multe din aceste gafe sunt neasteptate si par inofensive la prima vedere. in privinta relatiilor bazate mai mult pe comunicarea online sau prin telefonul mobil, cea mai mare gafa este trimiterea intr-un SMS a unui numar foarte mare de emoticoane cu sarut. Acest lucru este valabil atat pentru relatiile noi, cat si pentru cele mai vechi.

Cele mai mari profituri din taximetrie

Companiile de taximetrie au inregistrat profituri mici anul trecut, insa majoritatea a avut un rezultat pozitiv. Wall-street. ro a realizat un clasament pe baza cifrelor declarate de taximetristi la Ministerul de Finante. in realitate, numarul de angajati si flota de masini ar putea fi de trei ori mai mari.

10 trucuri pentru a intelege rusii

Comportamentul rusilor poate fi de neinteles pentru cei din alte culturi, pentru ca ei au un background foarte diferit de restul Europei. Trebuie, totusi, sa stim cateva lucruri esentiale despre ei, conform Business Insider.

BNR: Depozitele clientilor neguvernamentali, cu 0,1% mai mari

Depozitele rezidentilor clienti neguvernamentali s-au majorat in luna mai cu 0,1% fata de aprilie, pana la 215. 174,9 milioane lei, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cresteri salariale de 10% pentru angajatii din sanatate si asistentii sociali cu mai putin de 1.500 lei. Protestele se incheie

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale asistentilor sociali situate sub plafonul de 1. 500 de lei. in total, masura ar viza in jur de 126. 000 de bugetari.

Crytek incepe sa renunte la angajatii din Marea Britanie, nu isi mai permite sa le plateasca salariile

Se pare ca exista o discrepanta destul de mare intre ce spune Crytek si ce raporteaza site-urile de profil din industrie. Adevarul incepe insa sa iasa la iveala. Gamestar, un site german de profil, scrie despre Crytek ca se afla aproape de faiment, dupa ce engine-ul CryEngine nu a fost atat de bine primit de catre dezvoltatorii de jocuri, iar noul titlu Ryse, nu a avut vanzarile preconizate. Crytek a venit apoi cu o declaratie prin care neaga aceste lucruri, [].

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )