Libnet.ro
UNICEF

18:15

Salarii occidentale, la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. Care este cel mai mare venit

Adevărul Adevărul,
Salarii occidentale, la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. Care este cel mai mare venit

Unitatea de Primiri Urgente Targoviste duce lipsa de medici. Ar mai fi nevoie de cel putin 5 medici, iar conducerea unitatii medicale spera ca, odata cu maririle considerabile ale salariilor, medicii din privat sa se intoarca la stat. continuă pe Adevărul

Greva de avertisment la Spitalul Judetean Craiova

Personalul medical de la Spitalul Judetean Craiova a declansat, in aceasta dimineata, o greva de avertisment de doua ore si ameninta cu greva generala, informeaza News. ro.

Greva de avertisment la Spitalul Judetean Craiova

Personalul medical de la Spitalul Judetean Craiova a declansat astazi dimineata o greva de avertisment de doua ore si ameninta cu greva generala.

Mizerie care costa milioane de euro, n spitalele de stat. Spitalul Judetean Constanta, tabloul perfect al jafului

In Romania sunt spitale de stat care concureaza unitatile private, iar unul dintre cele mai moderne e la Moinesti. Acolo, managerul a stiut ce butoane sa apese ca sa aduca venituri spitalului si sa atraga finantari.

Criza de vagoane CFR nu va fi rezolvata nici anul acesta. De cte vagoane are nevoie de urgenta compania care foloseste si automotoare Malaxa de acum 80 de ani

Acum doua decenii era ceva normal sa vezi un tren cu 15-20 de vagoane. in prezent, chiar si trenuri care merg multe sute de kilometri au 5-6 vagoane si aglomeratia este, in unele zile, greu de suportat. CFR Calatori spune ca are nevoie intr-o prima faza de 150 de vagoane si/sau automotoare, va creste treptat numarul Sagetilor Albastre aflate in circulatie si, spre final de an, incep demersurile pentru achizitionarea de material rulant, prin intermediul Autoritatii pentru Reforma Feroviara. Procedura este complicata si are mai multe etape de trecut si cu siguranta va dura. Pana atunci, CFR va trebui sa distribuie 800 de vagoane la cele 1200 de trenuri incluse zilnic in Mersul Trenurilor.

PLANUL lui DRAGNEA a fost dezvaluit! MIZELE noului SCANDAL in care este implicat: Vrea sa fie sprijinit de WASHINGTON

Presedintele PSD, Liviu Dragnea are un mare interes sa fie sprijinit de Washington, motiv pentru care s-a implicat in povestea privind mutarea ambasadei la Ierusalim, este de parere politologul Stelian.

Patru motive pentru care este bine sa mergi mai mult in fiecare zi

In ziua de astazi suntem bombardati de mesaje care ne spun ca trebuie sa mergem la sala, sa ridicam greutati, si sa fim foarte activi. Defapt, tot ceea ce ne trebuie pentru a fi sanatosi este o mica.

Te-ai cantarit gresit pana acum.Cum afli, de fapt, care este greutatea ta reala

Cand inceri sa slabesti treuie sa ai in vedere sa castigi masa musculara si sa ramai totusi la o greutate sanatoasa, motiv pentru care cantarul poate deveni unul dintre cei mai de temut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2969 seconds )