Libnet.ro
UNICEF

09:30

Salarii scazute pentru angajatii din trei servicii ale Primariei Sectorului 2

Hotnews Hotnews,
 Salarii scazute pentru angajatii din trei servicii ale Primariei Sectorului 2

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat miercuri ca angajatilor de la trei servicii din primaria pe care o conduce le-a scazut venitul net cu aproximativ 20%, anunta Agerpres. Angajatii nu aveau functii de conducere. continuă pe Hotnews

intamplari stranii in Castelul Iuliei Hasdeu. Ce aud si ce vad angajatii din cand in cand

Fenomene si intamplari stranii in Castelul Iuliei Hasdeu. Angajatii si locuitorii orasului au parte de fel de fel de experiente ciudate. intr-o camera mica, in capatul celei principale se afla pianina.

Surpriza mare pentru utilizatori din partea Google. A fost lansat AMP Stories

Google a lansat marti un nou format foarte vizual de articole online, conceput pentru dispozitivele mobile si inspirat de formatul stories folosit de platformele Snapchat si Instagram, transmite AFP. Formatul.

Pentru unul din cinci barbati din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a incheia o relatie sentimentala

Un studiu arata ca pentru un barbat din cinci din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a incheia o relatie sentimentala. Pe de alta parte, femeile sunt mai relaxate in aceasta.

Pentru unul din 5 barbatii din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a pune capat unei relatii sentimentale (studiu)

Pentru un roman din cinci situatia financiara este un bun motiv de a continua sau de a opri o relatie sentimentala, in timp ce femeile par mai relaxate: doar una din 10 ar da papucii prietenului din motive ce tin de bani, se arata in Raportul Consumatorilor privind Platile Efectuate, transmis marti. Potrivit aceluiasi document, un sfert dintre romanii intervievati au afirmat ca, din cauza situatiei financiare, cel putin o data s-au mutat inapoi cu parintii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )