Libnet.ro
UNICEF

10:00

Surpriza mare pentru utilizatori din partea Google. A fost lansat AMP Stories

Antena3 Antena3,
Surpriza mare pentru utilizatori din partea Google. A fost lansat AMP Stories

Google a lansat marti un nou format foarte vizual de articole online, conceput pentru dispozitivele mobile si inspirat de formatul stories folosit de platformele Snapchat si Instagram, transmite AFP. Formatul. continuă pe Antena3

EY Romania: Numarul celor inclusi in split TVA va creste/ Sistemul de urmarire de creante si datorii din partea contribuabililor nu este unul perfect/ Se fac si greseli din partea Fiscului

Numarul celor care vor fi inclusi in registrul Fiscului pentru split TVA ar putea sa creasca, urmare a faptului ca banii au fost redirectionati pentru alte debite, iar o intarziere de peste 60 de zile atrage introducerea contribuabilului in aceasta baza, a declarat marti Alex Milcev, partener, liderul Departamentului de asistenta fiscala si juridica al EY Romania, intr-o intalnire cu presa.

Este ilegal bacalaureatul dat in timpul scolii? Acuzatii din partea USR si a unui sindicat din Educatiei

Examenele sunt in afara legii intrucat Bacalaureatul poate fi sustinut, conform Legii Educatiei, numai de catre absolventii de liceu. Or, noi in luna februarie nu discutam in niciun caz de absolventi. Este practic in afara legii si da posibilitatea oricui sa conteste aceste probe. Afirmatia a fost facuta la RFI de presedintele Federatiei Spiru Haret, Marius Nistor, in contextul in care aproape 150. 000 de liceeni incep, luni, pentru prima data in istorie, primele probe ale Bacalaureatului in luna februarie.

Pentru unul din cinci barbati din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a incheia o relatie sentimentala

Un studiu arata ca pentru un barbat din cinci din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a incheia o relatie sentimentala. Pe de alta parte, femeile sunt mai relaxate in aceasta.

Pentru unul din 5 barbatii din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a pune capat unei relatii sentimentale (studiu)

Pentru un roman din cinci situatia financiara este un bun motiv de a continua sau de a opri o relatie sentimentala, in timp ce femeile par mai relaxate: doar una din 10 ar da papucii prietenului din motive ce tin de bani, se arata in Raportul Consumatorilor privind Platile Efectuate, transmis marti. Potrivit aceluiasi document, un sfert dintre romanii intervievati au afirmat ca, din cauza situatiei financiare, cel putin o data s-au mutat inapoi cu parintii.

Subiectele zilei: Epopeea taximetristului pistolar: dat afara de Speed Taxi, angajat la D'Artex si iarasi dat afara; Ce fac parlamentarii cu cei 25.000 de lei pentru birourile din teritoriu; BEI poate investi mai mult in statele din vecinatatea UE

Sofer vs Pieton. Cine respecta mai bine regulile intr-o zi petrecuta in traficul din Cluj. Ati incercat sa traversati strada, nu o data, pe la. Putin si cei sapte pitici. Contracandidatii lui Putin la prezidentialele din Rusia sunt foarte diferiti. Si totusi au ceva in comun: nici macar o sansa de a.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )