Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tocmai A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti medici din ROMANIA !!! (FOTO)

B1 B1,
Tocmai A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti medici din ROMANIA !!! (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pedr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivithunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din. continuă pe B1

DOLIU: A murit unul dintre cei mai cunoscuti medici (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pe dr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivit hunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din viata la.

Doliu in lumea medicala. Petru Dindeal, unul dintre cei mai buni doctori din Romania, a murit

Este doliu in lumea medicala, dupa ce unul dintre cei mai reputati doctori a trecut in nefiinta, scrie a1. ro. DoctorulPetru Dindeal avea 75 de ani atunci cand s-a stins din.

Premierul Tudose il lauda pe Petre Daea: Este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata aura asta de gluma pe activitatea domniei sale, este unul dintre cei mai eficienti ministri

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, este unul dintre cei mai eficienti ministri din Cabinetul sau.

Unul dintre cei mai mari constructori locali aduce vietnamezi pentru santierele din Romania: In doi ani va fi o criza nemaivazuta a fortei de munca locale. Riscul unei noi bule imobiliare?

Piata locala a constructiilor traverseaza una dintre cele mai dificile perioade dupa criza declansata in anul 2008, atrag atentia specialistii din industrie. In ciuda parcursului favorabil din sectorul privat de investitii, acolo unde proiecte.

Unul dintre cei mai apreciati actori de la noi realizeaza niste picturi superbe (FOTO)

Actorul Gheorghe Visu, cunoscut pentru rolul vagabondului Black Pedro din filmul Toate panzele sus, are un talent de care nu multa lume stia pana acum. Daca pe scena teatrelor si pe micile ecrane a.

Unul dintre autorii manualului de educatie fizica: Daca il citesc 20% dintre copii, ca pe manualul de matematica, sunt multumit!

Dorin Stoican, unul dintre autoriicelei mai dezbatute variante a manualului de educatie fizica sisport, a vorbit despre continutul manualului, criticile de pe net si dedesubturile redactarii.

Ploaia de stele nu se opreste: Ies la pensie 15 dintre cei 16 sefi de la Politia de frontiera(VIDEO)

Seria pensionarilor angajatilor din ministerul de Interne continua. A venit acum randul politistilor de frontiera. Astfel, dintre cei 16 sefi de la Politia de frontiera, 15 au trimis un raport prin care au.

Unul dintre cei mai mari producatori americani de componente pentru industria auto are planuri de extindere in estul tarii

In parcul logistic Solo, de la Iasi, al omului de afaceri Bogdan Pitigoi, este in constructie o noua hala de productie. Spatiul va fi ocupat tot de americanii de la Lear Corporation, care detin deja mare parte din parc.

Unul dintre cei mai mari producatori americani de componente pentru industria auto se extinde in estul tarii

In parcul logistic Solo, de la Iasi, al omului de afaceri Bogdan Pitigoi, este in constructie o noua hala de productie. Spatiul va fi ocupat tot de americanii de la Lear Corporation, care detin deja mare parte din parc.

Ministrul Playboy Ilan Laufer, despre casa de 803 metri patrati: Nu stiu de ce e asa mare. Asa a fost sa fie. Din cele 10 apartamente, voi vinde cateva

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si unul dintre cei mai bogati membri ai Executivului, Ilan Laufer, a spus ca nu stie de ce are o casa asa mare. Despre vila de 803.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3478 seconds )