Libnet.ro
UNICEF

13:30

Salariile din sectorul privat au crescut, in medie, cu 7% in primul semestru din acest an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salariile din sectorul privat au crescut, in medie, cu 7% in primul semestru din acest an

Salariile medii din sectorul privat au crescut in primul semestru din acest an cu 7% fata de aceeasi perioada din 2016, potrivit unei analize publicate de Smartree, companie specializata in externalizarea proceselor de resurse umane. Conform studiului,. continuă pe Wall-Street Ro

Avansul din sectorul minier stimuleaza bursele din Europa si Asia

Actiunile companiilor listate in Europa au crescut ieri, in baza evolutiilor din sectorul minier. in acest domeniu, titlurile Anglo American Plc au urcat cu 2,2%, la 1. 258,5 pence, iar cele ale Vedanta Resources Plc - cu 1,6%, la 780,5 pence.

VIDEO. Tudose anunta, in sedinta de Guvern, ca repara o nedreptate privind salariile din MAI: Politistii vor primi cu 10 la suta mai multi bani

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, a declarat, in cadrul sedintei de Guvern, ca se va repara o nedreptate privind salariile din Ministerul Afacerilor Interne.

FOTO. Un stalp a aparut in mijlocul trotuarului, pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei

Un stalp a aparut, peste noapte, in mijlocul trotuarului, pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei. Este vorba despre pe strada Ritmului, din Capitala. Stire in curs de actualizare.

CNMR cere demisia ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, pentru problemele nerezolvate din sectorul feroviar. 80 la suta din materialul rulant cedeaza in parcurs

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR) a cerut, miercuri, demisia ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, socotit responsabil pentru problemele grave din sectorul feroviar.

Spor de 15% la salariile din administratia locala, pentru conditii de munca periculoase

Guvernul a adoptat, vineri, printr-o hotarare, Regulamentul privind conditiile acordarii si cuantumul sporului pentru conditii de munca pentru angajatii din administratia publica locala, act normativ.

Romania, o tara dinamica, dar cu discrepante regionale tot mai adanci: salariile din Suceava, la jumatate fata de cele din Bucuresti

De ce ar alege un investitor sa deruleze afaceri in Romania? Salarii inca mici, dinamism si un cost al vietii printre cele mai scazute din lume. Daca faci 4. 500 de lire sterline pe luna in Londra, va trebui sa castigi 1. 365 de lire sterline in Romania,.

Intelectualul lui Basescu se incaiera cu frantuzoaica din sectorul 1

A fost ani de zile unul dintre intelectualii de casa preferati ai lui Traian Basescu. Mai ales ca acesta din urma se lauda ca i-a citit una dintre carti, Levantul. I-a luat un mandat si ceva, dar Mircea.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )