Libnet.ro
UNICEF

11:00

Spor de 15% la salariile din administratia locala, pentru conditii de munca periculoase

Antena3 Antena3,
Spor de 15% la salariile din administratia locala, pentru conditii de munca periculoase

Guvernul a adoptat, vineri, printr-o hotarare, Regulamentul privind conditiile acordarii si cuantumul sporului pentru conditii de munca pentru angajatii din administratia publica locala, act normativ. continuă pe Antena3

Salariile din administratia locala clujeana se discuta in sedinta de consiliu pe 2 august

Administratia locala din Cluj-Napoca va decide miercuri, 2 august, in sedinta de Consiliu local care sa fie salariile functionarilor publici, a celor din aparatul primarului si ale salariatilor serviilor publice. Proiectul de hotarare este primul pe ordinea de zi a discutiei.

Guvernul a aprobat un spor de pana la 15% in administratia publica locala pentru conditii de munca periculoase

Guvernul a adoptat astazi, printr-o hotarare, Regulamentul privind stabilirea locurilor de munca, a categoriilor de personal, marimea concreta a sporului pentru conditii de munca si criteriile de acordare a acestuia pentru angajatii din administratia publica locala, in baza caruia angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza, prevazut de Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, informeaza un comunicat oficial.

Guvernul a aprobat regulamentul prin care angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza

Guvernul a adoptat vineri, printr-o hotarare, Regulamentul privind stabilirea locurilor de munca, a categoriilor de personal, marimea concreta a sporului pentru conditii de munca si criteriile de acordare a acestuia pentru angajatii din administratia publica locala. In baza acestui Regulament, angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza, prevazut de Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Salarii nesimtite votate cu doua maini in toata administratia locala din Romania. Lista sefilor care incaseaza lunar o avere

In majoritatea localitatilor din Romania au fost convocate in ultimele zile sedinte de consiliu local sau judetean, al caror punct principal pe ordinea de zi a fost cresterea lefurilor angajatilor din administratia publica. De la 1 iulie, conform noilor prevederi locale, cel mai mare salariu de primar in administratia publica din Romania ajunge la 14. 500 de lei brut.

VIDEO. Tudose anunta, in sedinta de Guvern, ca repara o nedreptate privind salariile din MAI: Politistii vor primi cu 10 la suta mai multi bani

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, a declarat, in cadrul sedintei de Guvern, ca se va repara o nedreptate privind salariile din Ministerul Afacerilor Interne.

incep protestele sindicalistilor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

Presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), Sorin Dumitrascu, a anuntat ca incepand de marti, 1 august, angajatii din cadrul ANP isi vor.

De unde se vor plati salariile dublate, triplate, din administratia locala?

Citim cu stupoare cum Consiliile Locale si Judetene dubleaza, tripleaza uneori, salariile primarilor si ale altor functionari din primarii si Consilii Judetene. Asa le spune Legea salarizarii, gandita si initiata de catre Olguta Vasilescu, promulgata deja la 1 iulie.

De unde se vor plati salariile dublate, triplate din administratia locala?

Citim cu stupoare cum Consiliile Locale si Judetene dubleaza, tripleaza uneori, salariile primarilor si ale altor functionari din primarii si Consilii Judetene. Asa le spune Legea salarizarii, gandita si initiata de catre Olguta Vasilescu, promulgata deja la 1 iulie.

Decizii de ultima ora ale Guvernului: OUG privind pensiile militare, adoptata; cresc si sporurile pentru administratia locala

Pensiile militare si cele de serviciu nu vor mai fi actualizate in functie de nivelul salariului, ci doar cu rata inflatiei, iar aceste venituri nu vor mai putea depasi media salariilor din anii de activitate, a decis Guvernul. Citeste in slide-urile.

Salariile din sectorul privat au crescut, in medie, cu 7% in primul semestru din acest an

Salariile medii din sectorul privat au crescut in primul semestru din acest an cu 7% fata de aceeasi perioada din 2016, potrivit unei analize publicate de Smartree, companie specializata in externalizarea proceselor de resurse umane. Conform studiului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )