Libnet.ro
UNICEF

14:00

Salariile medii din sectorul privat s-au majorat in 2017. Cu cat a crescut numarul anagajatiilor

Hotnews Hotnews,
 Salariile medii din sectorul privat s-au majorat in 2017. Cu cat a crescut numarul anagajatiilor

Firmele private din Romania au majorat salariile si bonusurile angajatiilor in primele noua luni ale anului 2017 comparativ cu aceiasi perioada a anului trecut. De asemenea numarul angajarilor in mediul privat a crescut in 2017. continuă pe Hotnews

Salariile medii din sectorul privat s-au majorat in 2017. Cu cat a crescut numarul angajatiilor

Firmele private din Romania au majorat salariile si bonusurile angajatiilor in primele noua luni ale anului 2017 comparativ cu aceiasi perioada a anului trecut. De asemenea numarul angajarilor in mediul privat a crescut in 2017.

STUDIU Cat au crescut salariile medii de la privat in primele noua luni

Angajatii din mediul privat au beneficiat atat de salarii, cat si de bonusuri mai mari in primele noua luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unei analize realizate de Smartree.

Un barbat a fost gasit mort intr-un parc de distractii din Sectorul 4

Un barbat de aproximativ 31 de ani a fost gasit decedat, marti, in incinta unui parc de distractii din sectorul 4, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri - compartimentul Morti Suspecte si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul.

Un barbat a fost gasit mort in Oraselul Copiilor din Sectorul 4

Un barbat de aproximativ 31 de ani a fost gasit decedat, marti, in incinta unui parc de distractii din sectorul 4, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri - compartimentul Morti Suspecte si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul, informeaza Biroul de presa al Politiei Capitalei, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )