Libnet.ro
UNICEF

06:30

Salariu de 6.000 de euro pentru cel mai dorit job din Romania

Antena3 Antena3,
Salariu de 6.000 de euro pentru cel mai dorit job din Romania

In luna octombrie, joburile din domeniile financiar - contabilitate, inginerie si medical pharma ocupa primele trei pozitii in topul cautarilor efectuate de catre candidatii romani, cu peste 80. 000 de. continuă pe Antena3

Cel mai dorit job din Romania, la pachet cu un salariu de 6.000 de euro. Ce companii ofera noi locuri de munca

In luna octombrie a acestui an, interesul candidatilor de a-si schimba jobul s-a mentinut la acelasi nivel cu luna anterioara, in timp ce volumul total de aplicari pentru un alt job a crescut doar cu 6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 OCTOMBRIE Crestere de 2,59% pentru SIF Moldova

Cu o apreciere a cotatiei de 2,59%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 octombrie, actunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui financiar BET-FI, a carui cotatie a urcat cu numai 0,19%, in perioada mentionata.

Sorina Pintea, cel mai josnic gest, pe final de mandat. Vrea sa ia banii din campania Noi Facem un Spital

Sorina Pintea vrea sa faca un gest deloc laudabil, fiind pe final de mandat. Ministrul Sanatatii vrea sa ia bani din campania Noi Facem un Spital, fiind vorba de o suma uriasa, de cateva milioane de euro, iar astfel a starnit indignarea romanilor. Totodata, fondatoarele spitalului oncologic pentru copii sustin ca la adresa lor s-au .

ATENTIE, ROMANI: Vine cel mai SPECTACULOS Black Friday din istorie! Nu rata OFERTELE anului

Comertul romanesc va inregistra, in acest an, cel mai spectaculos Black Friday din istorie, cu peste 10 milioane de produse vandute in numai cateva zile si incasari de circa 300 de milioane de euro la nivelul.

Vedetele au dat de greu la Asia Express. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs

Filmarile pentru show-ul Asia Express au inceput, iar momente din emisiune pot fi vazute in Jurnalul de Asia, difuzat online. Acolo am descoperit ca nici bine nu au pornit la drum vedetele, ca au si dat de greu. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs? Vedetele au dat de greu la Asia Express Show-ulAsia .

Cel mai greu cuvant pentru Tudor Chirila: tata. Cartile lui vor fi date uitarii! Cum isi linisteste juratul de la PRO TV mama

Tudor Chirila a scris cartea Exercitii de Echilibru, poate, tocmai pentru ca in sufletul sau echilibrul e stangaci. Juratul de la PRO TV este un personaj autohton controversat, fiind ridicat in slavi de multi, iar de altii coborat intr-un bol de injurii. Cel mai greu cuvant pentru Tudor Chirila: tata Tudor Chirila 45 de ani), .

Globe Soccer Awards: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi si patru jucatori de la Liverpool, candidati pentru titlul de cel mai bun jucator

Organizatorii premiilor Globe Soccer au anuntat listele finale ale candidatilor care intra in cursa pentru trofeele din 2019. Cel mai asteptat este cel acordat celui mai bun fotbalist al anului. Pe lista celor sapte finalisti se regasesc patru jucatori de la Liverpool. Gala de decernare va avea loc pe 29 decembrie, la Dubai.

Sorin Ovidiu Vintu, atac fara precedent la CTP. Cel mai batran hater din Romania!

Sorin Ovidiu Vintu l-a atacat pe CTP, dupa ce gazetarul i-a rostit numele in emisiunea Jurnal de seara, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept cel mai batran hater din Romania, apoi a incercat sa ii descifreze comportamentul. Sorin Ovidiu Vintu, atac la adresa lui CTP Afaceristul Sorin Ovidiu Vintu a facut cateva remarci .

Maria Grapini, o noua gafa lingvistica de proportii. Eurodeputatul PSD a botezat cel mai mare oras al Israelului: Seara buna din Tela Viv (FOTO)

Eurodeputatul PSD Maria Grapini, renumita deja pentru seria aparent interminabila de gafe lingvistice, a comis o noua greseala, folosind sintagma Tela Viv pentru a numi cel mai important centru economic al.

Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, a recunoscut Simona Halep dupa meciul pierdut cu Karolina Pl.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )