Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce salariu ia un angajat de la FAN Courier. Cu cati bani ramane in luna, comparativ cu posturi similare

Playtech Playtech,
Ce salariu ia un angajat de la FAN Courier. Cu cati bani ramane in luna, comparativ cu posturi similare

Printre locurile de munca unde se inghesuie romanii, care nu au avut de suferit in aceasta perioada din cauza pandemiei, se numara si joburile la FAN Courier, care este una dintre cele mai cunoscute firme de curierat din Romania. Cu cati bani ramane un angajat FAN Courier intr-o luna, fata de alte joburi similare Mai . continuă pe Playtech

Salarii 2020. Ce salariu are, de fapt, un politist de la Rutiera. Cati bani incaseaza lunar daca iti da amenda tie, in trafic

Salarii 2020. S-a aflat cat castiga un politist de la Rutiera. Foarte multi romani ii invidiaza pe politisti, dar adevarul despre salariul lor este unul cat se poate de surprinzator. Salarii 2020. Ce salariu are, de fapt, un politist de la Rutiera. Cati bani incaseaza lunar Salariul pe care il incaseaza lunar un agent de .

Cati bani ia Florin Salam pentru o nunta sau un botez. Cu banii astia traiesti linistit cativa ani, modest

Florin Salam nu se mai ascunde! Acesta a fost nevoit sa recunoasca in fata polistilor specializati in destructurarea gruparilor criminale, cati bani percepe pentru a canta la o nunta sau la un botez. Astfel ca anchetatorii au fost mai mult decat uimiti cand au auzit ce sume ii intra in buzunare de fiecare data manelistului .

Cati bani primeste, de fapt, criminalul lui Emi Pian in arest. Ce fac politistii. S-a aflat acum

La inceputul lunii augst lumea interlopa era data peste cap, odata cu uciderea fostului lider al clanului Duduienilor, EMi Pian. Scandalul nu s-a oprit acolo, iesind la iveala multe alte aspecte nedorite, inclusiv legaturi cu oficiali din Politia Romana. Cati bani primeste, de fapt, criminalul lui Emi Pian in arest Conform informatiilor din dosar, principalul .

Dan Diaconescu i-a socat pe toti la benzinarie. Cati bani a bagat, de fapt, la pompa

Desi se zvonea ca Dan Diaconescu ar fi sarac, acesta vine si ne demonstreaza contrariu. Recent a fost surprins cu un bolid la una din benzinariile din capitala. Dan Diaconescu i-a socat pe toti la benzinarie Dupa ce a stat in inchisoare doi ani si cu o avere estimata initial la aproximativ 30 de milioane .

Cati bani a castigat Sorana Cirstea la US Open 2020. Suma e colosala: a luat de 7 ori mai mult decat Simona Halep la Praga

Sorana Cirstea a fost eliminata dramatic in turul 3 la US Open 2020, dupa ce a fost invinsa duminica de Karolina Muchova. Sorana a avut trei mingi legate in tiebreak-ul din deicisv. Asta dupa ce a avut si 5-3 si servise pentru a obtine calificarea in optimile de finala. Jucatoarea din Cehia, favorita 20 a .

Caz socant in MApN. Cati bani au pierdut sute de militari din Romania. Este tulburator

Romania, situata pe locul 40, dupa Belarus, in fata Malaeziei, din punct de vedere al efectivelor militare nu mai exista stagiul obligatoriu), se pare ca are mari probleme cand vine vorba de plata soldelor celor aproximativ 70,000 de soldati activi. De ce? Motivul il aflam in randurile care urmeaza. Caz socant in MApN Conform unor .

Mare atentie la cei 2.500 lei pentru laptopuri, sa nu luati amenda. Despre cati bani ar fi vorba

Povestea o contabila, inainte de a se adopta OUG 132, ca s-a trezit in birou cu un angajat care a zis sa-i dea cei 2. 500 lei. Ea l-a intrebat, bineinteles, despre ce este vorba. El i-a zis ca a auzit ca a primit 2. 500 lei pentru laptopuri de la stat si ca vrea banii, ca stie el. A incercat contabila sa-i explice ca nu e inca in vigoare si asteapta sa vada in Monitorul oficial pentru a intelege exact ce este de facut. Dupa o perioada in care el a tot sustinut ca a auzit la televizor si s-a scapat ca vrea sa plece cu banii la mare, a plecat nemultumit.

Cati bani fac celebritatile dupa moarte. Michael Jackson, lider autoritar in TOP

Starurile internationale continua sa faca bani chiar si dupa moarte. Michael Jackson, decedat in 2009, ramane lider in topul celebritatilor trecute in nefiinta, din punct de vedere al veniturilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )