Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce salariu are Laura Codruta Kovesi: Sefa DNA primeste si sporuri

B1 B1,
Ce salariu are Laura Codruta Kovesi: Sefa DNA primeste si sporuri

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au venituri considerabile. La data de 31 martie 2018, salariile procurorilor, procurorilor militari si personalului de specialitate juridica asimilat . continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi, raspuns catre CSM: Cum justifica protocoalele secrete cu SRI

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a trimis un document explicativ catre Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a lamuri modul in care s-au incheiat protocoalele secrete cu SRI. Potrivit.

Tariceanu: in cazul unui refuz al presedintelui de revocare a lui Kovesi, Guvernul ar trebui sa sesizeze CCR. Kovesi a calcat grav peste Constitutie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara, la Antena 3, ca, daca presedintele Klaus Iohannis va refuza cererea ministrului Justitiei de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta KovesI, decizia va ajunge la Curtea Constitutional, care ar trebui sesizata de catre Guvern, iar premierul trebuie sa isi asume rolul.

Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila revocare a sefei DNA: E foarte greu ca aceste lucruri sa fie ignorate

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre o posibila decizie a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis,de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu stiu ce va face. Tine de modul in care.

TUDOREL TOADER, DEZVALUIRI despre REVOCAREA sefei DNA! Ce s-a intamplat la ultima iNTALNIRE cu presedintele IOHANNIS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat ca nu a mai avut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema revocarii procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Ultima intredevere cu domnul.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )