Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salariu de mii de euro pentru un detasat de la o firma la Guvern E o aberatie

Hotnews Hotnews,
 Salariu de mii de euro pentru un detasat de la o firma la Guvern E o aberatie

Viorica Dancila spune ca a cerut situatia angajatilor detasati de la firme din mediul privat catre ministere, in conditiile in care a descoperit cazuri in care unii dintre ei aveau salarii mai mari decat premierul. Ea a dat exemplul unui delegat de la Secretariatul General al Guvernului cu un venit de 27. 000 de lei, adica peste 5. 700 de euro. continuă pe Hotnews

Neymar va fi amendat cu 375.000 de euro pentru ca nu s-a prezentat la antrenamentele echipei PSG

Atacantul Neymar va fi amendat cu 375. 000 de euro pentru ca nu s-a prezentat la antrenamentele echipei PSG, informeaza marca. com.

Franta introduce o eco-taxa cuprinsa intre 1,50 si 18 euro pentru biletele de avion

Guvernul francez a anuntat marti introducerea, incepand cu 2020, a unei eco-taxe cuprinsa intre 1,50 si 18 euro pentru biletele de avion la plecarile din Franta, scrie AFP.

Stirile ProTV: Amenda de 15.000 de euro pentru un hotel din cauza listei de mic dejun. Cum incalca GDPR

O lista aparent banala pe care apareau numele clientilor unui hotel le-a adus patronilor o amenda de 15 mii de euro. S-a intamplat in Capitala, unde foaia cu pricina, a fost fotografiata, si postata pe o retea sociala.

Portul Constanta, cel mai mare din estul Uniunii Europene, are nevoie de 280 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare

Infrastructura feroviara din Portul Constanta, cel mai mare din flancul estic al Uniunii Europene, este limitata si invechita si are nevoie de 280,7 milioane de euro, in perioada 2019-2023, pentru a se moderniza, potrivit strategiei de dezvoltare a.

Contract de 20 milioane euro pentru reintroducerea tramvaiului la Resita

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest si Primaria Municipiului Resita au semnat contractul de finantare pentru Modernizarea transportului public electric si amenajarea infrastructurii de transport nemotorizat in municipiul Resita, proiect in valoare totala de aproape 20 milioane de euro, care prevede reintroducerea tramvaiului electric in oras.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )