Libnet.ro
UNICEF

08:30

Salariul garantat in sectorul real din Republica Moldova va creste cu 160 de lei din ianuarie 2021

Adevărul Adevărul,
Salariul garantat in sectorul real din Republica Moldova va creste cu 160 de lei din ianuarie 2021

Incepand cu 1 ianuarie 2021, cuantumul minim garantat al salariului in sectorul real va fi de 2. 935 de lei pe luna sau 17,37 lei pe ora. in 2019, acesta constituia 2. 775 lei pe luna, sau 16,42 lei pe ora. Proiectul a fost aprobat in sedinta Guvernului, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Republica Moldova suspenda cursele avia de pasageri din si spre Marea Britanie

Republica Moldova suspenda toate cursele aeriene de pasageri din si spre Marea Britanie, incepand cu 23 decembrie, orele 00:00. Decizia a fost aprobata luni, 21 decembrie, de Comisia nationala extraordinara de sanatate publica, in scopul prevenirii raspandirii noii tulpini a coronavirusului SARS CoV 2, identificate in Marea Britanie.

MAE: O familie de cetateni romani, repatriata din Republica Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, luni, ca au fost finalizate procedurile specifice privind revenirea in Romania, din Republica Yemen, prin Republica Araba Egipt si Republica Turcia, a unei familii.

Exclusiv. Republica Moldova, de la criza politica la alegerile anticipate. Interviu cu deputatul Partidului Actiune si Solidaritate (PAS) Radu Marian

Cea mai importanta sarcina al mandatului presedintelui ales al R. Moldova, Maia Sandu n. r. care va fi investita in functie pe 24 decembrie) si al Partidului Actiune si Solidaritate PAS) o reprezinta declansarea alegerilor anticipate astfel incat prin votul cetatenilor sa se genereze un Parlament legitim capabil sa sustina un Guvern reformism si credibil, a declarat, intr-un interviu acordat pentru Jurnalistii. ro, deputatul PAS Radu Marian.

EUROSTAT: Preturile in sectorul comunicatiilor din Uniunea Europeana au inregistrat diferente semnificative in 2019

Preturile in sectorul comunicatiilor in Uniunea Europeana erau in 2019 de aproape cinci ori mai mari in cele mai scumpe state membre UE decat in cele mai ieftine, arata datele publicate astazi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )