Libnet.ro
UNICEF

05:30

Salariul mediu: 1.600 de lei. Unde sunt cele mai mari lefuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salariul mediu: 1.600 de lei. Unde sunt cele mai mari lefuri

Castigul salarial mediu a scazut in iunie, fata de luna precedenta, cu 5 lei 0,3%), la 1. 606 lei net, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Wall-Street Ro

Accesul la educatie, sanatate si gasirea unui loc de munca sunt cele mai stringente probleme ale comunitatii rome

Accesul la educatie, la sanatate, asistenta sociala si la locurile de munca sunt cele mai stringente probleme cu care se confrunta cetatenii de etnie roma din Republica Moldova.

Cati bani cheltuie romanii pe telefoane si care sunt cele mai cautate functii

Romanii investesc destul de putin in telefoanele lor mobile cumparate la abonament si prefera sa le aiba dotate cu sistemul de operare Android. Acestea ar fi doua trasaturi ale utilizatorilor locali. Care sunt cele mai cautate functii de catre utilizatorii romani?.

Daca institutiile statului ar fi companii private, ar intra demult in faliment. Care sunt cele mai paguboase institutii ale statului

Daca institutiile statului ar fi companii private, ar intra demult in faliment. Asta pentru ca foarte multe dintre acestea cheltuie mai mult decat produc. Cea mai costisitoare institutie din Romania este Agentia.

Cele mai periculoase coduri PIN pentru carduri: 11% dintre parolele folosite sunt 1234

Un studiu realizat de Data Genetics a relevat faptul ca 11% dintre parolele folosite pentru carduri sunt 1234 si a descoperit care sunt cele mai populare coduri PIN, relateaza Huffington Post. Desi peste.

Salariul mediu net din iunie, 1.606 lei. Mai mic fata de luna precedenta cu 5 lei

In luna iunie 2013, salariul mediu nominal brut a fost de 2. 219 lei, cu 0,3% mai mic decat in luna mai 2013. Cel net a fost de 1. 606 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 5 lei, potrivit datelor furnizate marti dimineata de Institutul National de Statistica. Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4049 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 880 lei).

Caru' cu vedete: Bianca Dragusanu si-a inregistrat numele la OSIM; Prima romanca pe coperta revistei Vogue; Cele mai reusite aparitii in Playboy ale celebritatilor

Previziuni soc pentru Zana! Chiar daca se marita, Andreea Marin va divorta din nou. Relatia Andreei Marin cu turcul este sub cronometru si risca sa ramana oricand insarcinata! Desi dureaza de cateva luni, una dintre cele mai mediatizate relatii din ultima vreme, dintre Andreea Marin si un doctor terapeut turc a fost plina de furtuni. Elena Udrea, in vacanta pe litoralul romanesc. Ce impresii a postat pe Facebook. Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, isi petrece vacanta pe litoralul romanesc. Udrea a participat la o seara de karaoke, precum si la o petrecere pe plaja, unde a aprins lampioane.

FOTO VIDEO Cele mai bizare parcuri de distractie din lume

Cu mic cu mare, turistii sunt invitati sa-si faca bagajele si sa-si cumpere un bilet la unul dintre cele mai bizare zece parcuri de distractie din lume. Fie ca aleg sa retraiasca o zi in stilul vechiului regim comunist sau se refugiaza intr-un parc ce tinea loc de baza militara pentru Saddam Hussein, vizitatorii nu vor regreta nicio clipa alegerea facuta.

FOTO Top 5 cele mai frumoase sosele din Romania

Un clasament al celor mai frumoase drumuri din Romania trebuie, obligatoriu, sa inceapa cu Transfagarasanul si Transalpina. in afara de acestea, poate la fel de spectaculoase sunt si soselele care strabat Cheile Bicazului, Defileul Jiului si chiar drumul ce leaga Bistrita de Bucovina, prin Pasul Tihuta. Adevarul. ro va prezinta doar 5 dintre cele mai spectaculoase drumuri din tara noastra.

Unii primari spun ca va fi problematic sa identifice mediatori de etnie roma cu studii medii generale complete

Accesul la educatie, la sanatate, asistenta sociala si la locurile de munca sunt cele mai stringente probleme cu care se confrunta cetatenii de etnie roma din Republica Moldova.

Financial Times: Romania are una dintre cele mai performante economii din UE

Cu o crestere economica de 2,2% in primul trimestru din 2013, Romania are una din cele mai performante economii din UE, iar o expansiune economica de cel putin 2% in 2013 pare realizabila si va face din aceasta tara un performer in randul colegilor din regiune, a aratat analistul Raiffeisen Bank International, Gunter Deuber, pe un blog din Financial Times.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )