Libnet.ro
UNICEF

07:15

Salariul minim creste din decembrie, dar nu va fi acelasi pentru toata lumea. Anuntul facut de ministrul Muncii

Antena3 Antena3,
Salariul minim creste din decembrie, dar nu va fi acelasi pentru toata lumea. Anuntul facut de ministrul Muncii

Salariul minim pe economie va fi majorat de la 1 decembrie 2018 si va fi diferentiat in functie de studii, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Vom avea o Ordonanta de urgenta de modificare. continuă pe Antena3

Lia Vasilescu: Salariul minim creste de la 1 decembrie, iar salariile vor fi diferentiate in functie de studii

Salariul minim pe economie va fi majorat de la 1 decembrie 2018 si va fi diferentiat in functie de studii, iar saptamana viitoare sau la urmatoarea sedinta de Guvern va intra o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Muncii in acest sens, a.

Salariul minim pe economie, majorat de la 1 decembrie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta ca salariul minim pe economie va fi majorat de la 1 decembrie, acesta urmand sa fie diferentiat in functie de studii. Pentru aceasta, a explicat Vasilescu, este nevoie de modificarea Codului Muncii, astfel ca in urmatoarea sedinta de Guvern va fi adoptata o ordonanta in acest sens.

Ministrul Muncii, despre salariul minim pe economie: Se aplica de la 1 decembrie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea Subiectiv, si despre salariul minim. NU este niciun blocaj, noi am avut in plan sa o facem din noiembrie, sindicatele ne-au certat, noi iesisem.

Ministrul Muncii, despre salariul minim pe economie: Intra in vigoare din 1 decembrie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea Subiectiv, si despre salariul minim. NU este niciun blocaj, noi am avut in plan sa o facem din noiembrie, sindicatele ne-au certat, noi iesisem.

SONDAJ E bine sa fie salariul minim diferentiat n functie de studii?

Ministerul Muncii vehiculeaza un proiect de OUG referitor la introducerea unui salariu minim diferentiat in functie de vechime si de studii. Duminica seara, ministrul Olguta Vasilescu a spus ca Guvernul va da o astfel de ordonanta pentru schimbarea Codului Muncii, asa incat salariul minim sa fie diferentiat in functie de studii. Sondaj HotNews. ro: E bine sa fie salariul minim diferentiat in functie de studii?.

Olguta Vasilescu: Vom avea OUG de modificare a Codului Muncii pe salariul minim diferentiat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Guvernul va da, la urmatoarea sedinta, o Ordonanta de Urgenta pentru schimbarea Codului Muncii, astfel incat salariul minim sa fie diferentiat in functie de studii.

Cand creste salariul: PSD a anuntat cand arunca cu bani in popor

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii din partea PSD, a anuntat ca salariul minim va creste de anul acesta. Acum a anuntat si luna. Salariul minim va creste in Romania de la 1 decembrie. Mai mult, va fi pentru prima data cand marirea va fi decisa de studii. Pe scurt, cartea va face, in sfarsit, bani.

Noua observatii punctuale despre intentia Guvernului de a creste salariul minim si de a-l lega de studii si vechimea n munca, venite din partea sefului Camerei de comert romno-germane

Noi toti, si mediul de afaceri si autoritatile si mai ales angajatii isi doresc cresterea salariilor in Romania, isi doresc insa in primul rand un nivel de trai mai ridicat. Numai ca o crestere a salariilor nu se poate face din pix si fara studii de impact. Nu de alta, dar daca este facuta fortat si fara corelare cu productivitatea, ea risca extrem de mult sa devina un bumerang, explica pentru HotNews. ro Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Group si presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane.

Teodorovici: Salariul minim brut va fi de 2.080 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca decizia privind majorarea salariului minim va fi luata de Guvern, fara a preciza data de la care acesta va creste, dar confirmand nivelul de 2. 080 de lei si faptul ca acest salariu minim va fi diferentiat in functie de vechime si studii.

Guvernul creeaza premisele pentru a putea diferentia salariul minim. Ce impact va avea masura

Guvernul a elaborat o Ordonanta de Urgenta prin care creeaza premisele pentru diferentierea salariului minim in functie de studii si vechime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )