Libnet.ro
UNICEF

10:30

Salariul minim ar putea creste cu 7,2%. Anuntul de ULTIM MOMENT de la Guvern

B1 B1,
Salariul minim ar putea creste cu 7,2%. Anuntul de ULTIM MOMENT de la Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca salariul minim ar putea creste cu 7,2 %. in cursul acestei saptamani, definitivam propunerile pentru formula de calcul a salariului minim. Daca stabilim . continuă pe B1

SALARIUL MINIM. Guvernul anunta cu cat ar putea creste salariul minim in 2020

Premierul Ludovic Orban anunta ca salariul minim ar putea creste cu 7. 2%, in 2020, intr-o postare pe Facebook a institutiei. in cursul acestei saptamani,.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

Salariul minim 2020: Guvernul anunta ca ar putea creste cu aproape 150 lei, la 2.230 lei brut

Guvernul Romaniei anunta ca salariul minim ar putea creste cu 7,2%, in 2020, conform unei postari publicate pe Facebook. Astfel, cresterea ar putea fi 149,7 lei pe brut, iar pe net, adica bani in mana, ar fi o crestere de 83 de lei, la 1. 346 lei, cu 17 lei sub promisiunea fostului Guvern PSD.

Salariul minim 2020: Guvernul anunta ca ar putea creste cu aproape 150 lei, la 2.230 lei brut

Guvernul Romaniei anunta ca salariul minim ar putea creste cu 7,2%, in 2020, conform unei postari publicate pe Facebook. Astfel, cresterea ar putea fi 149,7 lei pe brut, iar pe net, adica bani in mana, ar fi o crestere de 83 de lei, la 1. 346 lei, cu 17.

Orban face o schimbare uriasa pentru milioane de romani! Ce se intampla cu salariul minim diferentiat

Ludovic Orban a anuntat cum se prezinta situatia salariilor din Romania. Salariul minim brut pe tara urmeaza sa se majoreze de la 1 ianuarie 2020. Decizia in acest sens urmand sa fie luata pana la finele lunii noiembrie 2019, dupa cum a de declarat seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban. Salariul minim pe economie va creste, .

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Obiectivul Guvernului este sa aprobe pana la sfarsitul acestei luni hotararea ce vizeaza salariul minim, a declarat luni prim-ministrul Ludovic Orban. Deja am.

Orban: Pana la sfarsitul lunii vom adopta Hotararea de Guvern privind salariul minim. Nu vor fi variante diferite in functie de studii

Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul vrea sa adopte o hotarare pentru majorarea salariului minim brut pe tara pana la sfarsitul acestei luni. Premierul a precizat ca nu poate fi vorba de mai multe variante de salariu minim in functie de studii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )