Libnet.ro
UNICEF

09:45

Salariul pentru care un roman ar accepta sa lucreze: 2.844 de lei. Iar ca sa se mute cu jobul, vor cel putin 500 de lei in plus la salariu (studiu eJobs)

Hotnews Hotnews,
 Salariul pentru care un roman ar accepta sa lucreze: 2.844 de lei. Iar ca sa se mute cu jobul, vor cel putin 500 de lei in plus la salariu (studiu eJobs)

Daca anul trecut un roman ar fi acceptat sa se angajeze pe un salariu mediu de 2. 550 de lei, acum asteptarile pornesc de la minimum 2. 844 de lei, arata datele unui studiu realizat de eJobs, realizat intre 15 mai si 15 august 2017 pe un esantion de 3. 262 de respondenti, toti activi profesional. Mai mult, participantii la studiu considera ca ar merita salarii cu 40% mai mari decat cele pe care le obtin pentru joburile curente. In medie, diferenta dintre salariul curent si cel considerat just la nivelul pietei este mai mare de 1. 000 de lei. Tinerii cred ca ar trebui sa castige cu 50% mai mult. continuă pe Hotnews

Salariul pentru care un roman ar accepta sa lucreze: 2.844 de lei. Iar ca sa se mute cu jobul, vor cel putin 500 de lei in plus la salariu

Daca anul trecut un roman ar fi acceptat sa se angajeze pe un salariu mediu de 2. 550 de lei, acum asteptarile pornesc de la minimum 2. 844 de lei, arata datele unui studiu realizat de eJobs, realizat intre 15 mai si 15 august 2017 pe un esantion de 3. 262 de respondenti, toti activi profesional. Mai mult, participantii la studiu considera ca ar merita salarii cu 40% mai mari decat cele pe care le obtin pentru joburile curente. In medie, diferenta dintre salariul curent si cel considerat just la nivelul pietei este mai mare de 1. 000 de lei. Tinerii cred ca ar trebui sa castige cu 50% mai mult.

Presa locala: Dragnea a mers la Tebea cu elicopterul, pentru care ar fi platit circa 5000 euro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers la serbarile de la Tebea cu un elicopter inchiriat, pentru care ar fi cheltuit circa 5000 euro, relateaza publicatia locala Glasul Hunedoarei, citand surse.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei: inca 4,5 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului/ 8,7 milioane lei pentru Strapungerea Nicolae Grigorescu/ 9 milioane lei pentru parcaje

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat luni un proiect de rectificare bugetara. Acesta prevede alocarea a inca 4,5 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, 8,7 milioane lei pentru Strapungerea nicolae Grigorescu, 9 milioane lei pentru parcaje, 11 milioane lei pentru dotarea cu aparate de aer conditionat a mijloacelor de transport in comun. Taieri s-au facut la urmatoarele proiecte: 19 milioane lei de la consolidarea cladirii de pe bd. Elisabeta 29-31, 11 milioane lei de la institutii de spectacole si concerte, 7 milioane lei de la retelele de alimentarea cu apa si canal a ansamblui Henry Coanda.

Horoscopul zilei - 11 septembrie. Zodia pentru care se anunta o zi furtunoasa

Berbec Astazi incercati sa nu va neglijati intuitia, pentru c[ e un instrument la fel de valoros de orientare, ca toate celelalte aptitudini ale noastre. Taur Se anunta o zi furtunoasa, animata de.

Motivul sfidator pentru care Alina Bica a sesizat CCR pe OUG 14: A fost adoptata sub presiunea strazii

Curtea Constitutionala a fost sesizata de catre inalta Curte de Casatie si Justitie privind ordonata de urgenta numarul 14 emisa de guvern prin care se abrogau dispozitiile din ordonanta de urgenta.

A fugit cu banii viitorului sot chiar inainte de nunta. Motivul pentru care femeia a facut acest lucru

O tanara care urma sa se caasatoreasca este acuzata ca a furat 13. 000 de lire de la logodnicul sau si de la prietenii acestuia. Rachel Doran, in varsta de 29 de ani, urma sa se.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )