Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu. continuă pe Ziarul Bursa

CIFRE EUROSTAT PENTRU PRIMELE TREI LUNI DIN 2019: Romania - cel mai mare deficit guvernamental din UE, de 4,5% din PIB

MFP sustine, insa, ca deficitul bugetar a fost de numai 0,5% din PIB, adaugand ca diferenta provine, in parte, din metodologia de calcul Tara noastra a avut, in primele trei luni ale anului curent, cel mai mare deficit guvernamental din UE, raportat la Produsul Intern Brut PIB), indica datele ajustate sezonier publicate, vineri, de Eurostat.

A LANSAT OFERTA Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Strategic European Investment Group, cel mai mare investitor al Aston Martin, a lansat vineri oferta pentru achizitia unui pachet aditional de 3% din companie, dorind sa-si majoreze participatia dupa ce actiunile producatorului britanic de autoturisme sport de lux au scazut cu 80% de la momentul listarii sale, care a avut loc in toamna anului trecut.

Kenya: Cel mai mare parc eolian din Africa

Uhuru Kenyatta, presedintele Kenyei, a inaugurat cel mai mare parc eolian al Africii cu peste 360 de.

Eurostat: Romania, cel mai mare deficit guvernamental si printre cele mai mici datorii publice din Uniunea Europeana, in primul trimestru din 2019

La nivelul Uniunii Europene, Romania a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar.

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

Mai multi romani afectati de cel mai mare furt de date din Balcani

Dupa cum probabil ati tot citit in ultimele zile, vecini nostri de la sud de Dunare, s-au confruntat cu cea mai mare bresa de securitate din Europa de Est: date personale, incluzand informatii financiare a peste 5 milioane de persoane au fost sustrase din bazele de date ale le Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, autoritatea fiscala a Bulgariei, omologul bulgar al ANAF-ului nostru.

Bataie ca-n filme in cel mai mare club din Craiova. De la ce a pornit scandalul (VIDEO)

Bataie ca-n filme, sambata noapte, in cel mai mare club din Craiova. Mai multi barbati au atacat bodyguarzii, pentru ca nu i-au lasat sa intre. Indivizii au inceput sa arunce cu scaune dupa agentii.

Romania isi gestioneaza cel mai prost banii din intreaga Uniune

Datele publicate vineri de Eurostat arata ca tara noastra a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar Uniunea Europeana a avut deficit guvernamental de 0,6% din PIB.

Tara cu cea mai mare speranta de viata. Cum sta Romania in topul statelor unde se traieste cel mai mult

Unor oameni le este scris sa traiasca o eternitate. Este drept ca nu toti sunt multumiti de acest dar, insa, cum nu suntem lasati pe pamant sa ispitim mai mult decat putem duce, oamenii care apuca vesnicia pot ajunge macar la un gand consolator pentru faptul ca au fost uitati prin lume. Iata tara cu .

BT Capital Partners a asistat Grupul Eurolines in cea mai mare tranzactie de exit din turismul romanesc

BT Capital Partners, divizia de investment banking si piete de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, a asistat Grupul Eurolines in cea mai mare tranzactie de exit din turismul romanesc. Grupul detinut de omul de afaceri Dragos Anastasiu va ceda catre DER Touristik Group, parte a Grupului german Rewe care detine si magazinele Penny), toate activitatile de turism - turoperare, retail, business travel si incoming.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )