Libnet.ro
UNICEF

08:15

Bataie ca-n filme in cel mai mare club din Craiova. De la ce a pornit scandalul (VIDEO)

B1 B1,
Bataie ca-n filme in cel mai mare club din Craiova. De la ce a pornit scandalul (VIDEO)

Bataie ca-n filme, sambata noapte, in cel mai mare club din Craiova. Mai multi barbati au atacat bodyguarzii, pentru ca nu i-au lasat sa intre. Indivizii au inceput sa arunce cu scaune dupa agentii. continuă pe B1

Kenya: Cel mai mare parc eolian din Africa

Uhuru Kenyatta, presedintele Kenyei, a inaugurat cel mai mare parc eolian al Africii cu peste 360 de.

Eurostat: Romania, cel mai mare deficit guvernamental si printre cele mai mici datorii publice din Uniunea Europeana, in primul trimestru din 2019

La nivelul Uniunii Europene, Romania a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar.

Mai multi romani afectati de cel mai mare furt de date din Balcani

Dupa cum probabil ati tot citit in ultimele zile, vecini nostri de la sud de Dunare, s-au confruntat cu cea mai mare bresa de securitate din Europa de Est: date personale, incluzand informatii financiare a peste 5 milioane de persoane au fost sustrase din bazele de date ale le Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, autoritatea fiscala a Bulgariei, omologul bulgar al ANAF-ului nostru.

Romania isi gestioneaza cel mai prost banii din intreaga Uniune

Datele publicate vineri de Eurostat arata ca tara noastra a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar Uniunea Europeana a avut deficit guvernamental de 0,6% din PIB.

Politia din Hong Kong a facut probabil cea mai mare captura de explozibili din istoria sa, cu o zi inainte de noi proteste antiguvernamentale

Politia din Hong Kong a capturat ceea ce se crede a fi cea mai mare cantitate de materiale explozibile descoperita in oras, intr-un raid care a avut loc vineri noapte la o fabrica in care se presupunea ca se realizeaza bombe, relateaza CNN.

A intrat in recesiune cea mai mare economie a lumii?

Arbitrul recesiunii din Statele Unite este reputata institutie National Bureau of Economic Research NBER), care ne informeaza, cu o semnificativa intarziere, cat timp s-a aflat cea mai mare economie a lumii intr-o perioada de contractie.

Cea mai mare firma de turism din Romania se vinde catre un grup german. Ce se va intampla cu clientii

Unul dintre cei mai mari touroperatori din tara noastra a decis vanzarea catre un grup german a tuturor activitatilor de turism derulate in Romania, de la touroperare si retail, la business travel si incoming, a anuntat compania.

O specie extrem de rara de pasari din Noua Zeelanda are cel mai bun sezon de reproducere din ultimele decenii

O specie rara de pasari din Noua Zeelanda, considerata pe cale de disparitie, are parte de cel mai bun sezon de reproducere din ultimii ani, scrie Time.

Ucraina: Partidul lui Volodimir Zelenski cel mai probabil sa castige alegerile parlamentare

Partidul presedintelui Volodimir Zelenski este cel mai probabile sa castige alegerile anticipate, ne.

Cum a ajuns sa arate acum cea mai urata femeie din lume. Lizzie Velasquez e de nerecunoscut

Lizzie Velasquez este cunoscuta in intreaga lumea drept cea mai urata femei. Din pacate, ea sufera de o boala care a facut-o sa arate in felul acesta. Cum arata femeia acum? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie, a ajuns de nerecunoscut Tanara care a fost supranumita cea mai urata femeie din lume s-a schimbat destul .

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )