Libnet.ro
UNICEF

05:30

Saloanele de infrumusetare, redeschise de la 15 mai. Ce conditii se impun. Raed Arafat a facut anuntul!

Antena3 Antena3,
Saloanele de infrumusetare, redeschise de la 15 mai. Ce conditii se impun. Raed Arafat a facut anuntul!

Raed Arafat sustine ca saloanele de infrumusetare vor fi deschise in Romania, incepand cu 15 mai. Seful DSU a declarat in exclusivitate, la Antena 3, ca acestea vor functiona dupa alte reguli. continuă pe Antena3

Ce pregateste Guvernul romanilor dupa incetarea starii de urgenta: hotelurile si saloanele, redeschise in formula noua

Antena 3 a prezentat schita Planului 15 mai, data la care inceteaza pe teritoriul Romaniei starea de urgenta.

Digi24: Surse: Guvernul se gandeste sa deschida frizeriile, saloanele, cabinetele stomatologice si parcurile, dupa data de 15 mai

Dupa data de 15 mai, odata cu incetarea starii de urgenta, sunt pregatite mai multe masuri de relaxare a restrictiilor impuse de autoritati. Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca pana saptamana viitoare va stabili impreuna cu Guvernul ce vor putea si ce nu vor putea sa faca romanii dupa data de 15 mai. Conform unor surse politice, in sedinta conducerii PNL de marti seara, premierul Ludovic Orban le-a spus liderilor PNL cateva dintre masurile pe care Guvernul le are in vedere. Premierul a tinut sa precizeze ca va fi doar o usoara relaxare a restrictiilor.

RAED ARAFAT: Masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai, daca situatia se inrautateste

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Raed Arafat: S-ar putea ca relaxarea masurilor sa nu se produca pe 15 mai. Romanii trebuie sa respecte ordonantele!

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, luni, la Sinteza zilei, ce va fi diferit dupa 15 mai fata de perioada de dinainte de pandemie. Pana atunci, insa romanii trebuie sa respecte prevederile ordonantei, pentru ca exista riscul ca data de relaxare a masurilor sa fie decalata, a avertizat Raed Arafat.

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Redeschiderea restaurantelor si cluburilor dupa 15 mai, nepotrivita. Hotelurile si pensiunile ar putea fi utilizate, respectand distantarea sociala (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a explicat ca nu ar fi potrivit ca restaurantele, cluburile si alte locuri aglomerate sa fie redeschise dupa 15 mai cand expira starea de.

Relaxarea restrictiilor pe 15 mai, sub semnul intrebarii: argumentele lui Arafat

In timp ce numarul bolnavilor de coronavirus continua sa creasca in Romania, foarte multi romani viseaza la relaxarea restrictiilor dupa date de 15 mai. Raed Arafat a atras atentia.

Arafat spune ca, daca situatia se inrautateste, atunci masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Relaxarea din 15 mai are sanse mari sa ramana pe hartie

Ridicarea graduala a restrictiilor impuse in perioada starii de urgenta incepand cu data de 15 mai ar putea fi realizabila doar daca situatia din intervalul anterior acestui orizont de asteptare va indeplini, cumulativ, patru conditii esentiale. Astfel, ne putem relaxa doar daca numarul de decese, numarul de pacienti de la ATI si numarul cazurilor noi vor scadea semnificativ, iar focarele de COVID-19 vor fi stinse.

Ce se intampla cu nuntile dupa 15 mai. Raspunsul ironic al lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost intrebat, joi seara, daca se vor putea organiza nunti dupa data de 15 mai. Vela afirma ca respectarea in continuare a tuturor masurilor poate aduce o perspectiva optimista si in acest domeniu si ca specialisti vor evalua situatia in functie de contextul epidemiologic din acel moment.

Ion Cristoiu: Relaxare de pe 15 mai buimaceste poporul roman

Ion Cristoiu sustine ca afirmatiile contradictorii ale lui Orban sau si presedintelui Iohannis privind relaxarea restrictiilor dupa 15 mai nu fac decat sa buimaceasca oamenii si sa blocheze orice plan al acestora de a reveni la viata dinainte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )