Libnet.ro
UNICEF

06:30

Salvamontistii din Neamt intervin pentru a recupera mai multi turisti epuizati, ramasi in zona platoului Masivului Ceahlau

Adevărul Adevărul,
Salvamontistii din Neamt intervin pentru a recupera mai multi turisti epuizati, ramasi in zona platoului Masivului Ceahlau

Salvamontistii din Neamt intervin, vineri seara, pentru recuperarea mai multor turisti din zona platoului Masivului Ceahlau, intrucat acestia sunt epuizati. Interventia este ingreunata de viscol, rafalele de vant depasind viteza de 100 de kilometri pe ora. continuă pe Adevărul

Cum a reusit Florin Salam sa faca si mai multi bani in pandemie. Manelistul e in extaz: Te iubesc

S-a aflat cum a reusit Florin Salam sa faca si mai multi bani in pandemie. Manelistul este in extaz. Ce se intampla in viata celebrului cantaret, cititi in articolul de mai jos. Florin Salam se descurca si in plina pandemie. Cum face bani, mai nou, celebrul manelist Florin Salam a facut bani multi, in contextul .

Germania nu va putea respecta frana datoriilor timp de mai multi ani, spune un consilier al cancelarului Merkel

Germania se confrunta cu provocari fiscale uriase, dupa pandemia de COVID-19, si nu va putea respecta prevederile referitoare la frana datoriilor timp de mai multi ani, a declarat seful de cabinet al cancelarului Angela Merkel, transmite Reuters.

Pacientii de la Matei Bals stateau in frig? Adevarul despre temperatura din saloanele spitalului: Pentru mama mea am dus o aeroterma

Incendiul de la Matei Bals a ingrozit toata Romania, avand in vedere violenta cu care acesta a actionat. in urma tragediei, patru pacienti internati in pavilionul afectat au murit carbonizati. Directorul companiei Termoenergetica a dezvaluit care era situatia termoficarii in spital. Care este adevaratul motiv al incendiului Mai multe voci sustin ca de vina pentru .

Centrul Pompidou din Paris, inchis pentru renovari extinse, care vor dura trei ani

Centrul Pompidou din Paris, unul dintre cele mai importante muzee de arta moderna si contemporana din lume si, totodata, unul dintre cele mai originale spatii arhitecturale din capitala Frantei, se va inchide la sfarsitul anului 2023 pentru ample lucrari de renovare, care vor dura pana la inceputul anului 2027.

Ministerul Finantelor anunta intentia de a modifica prevederile din Codul fiscal pentru clarificarea notiunii de jurisdictii necooperante

Ministerul Finantelor anunta ca a intreprins demersurile necesare pentru ca, in scurt timp, sa fie modificate prevederile din Codul fiscal pentru clarificarea notiunii de jurisdictii necooperante, se spune.

MARCEL CIOLACU: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete

Marcel Ciolacu a transmis condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul de la Institutul Matei Bals din capitala si a acuzat guvernul ca nu a facut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete, intr-o postare de Facebook.

Pensiile speciale, din nou sub reflector: unde se duc cei mai multi bani, conform ministrului Muncii

Intr-o interventie la TVR de miercuri seara, ministrul Muncii a atras din nou atentia asupra pensiilor speciale. in continuare, oficialul spera ca acestea vor fi micsorate, preferabil cu.

Bataie intre mai multi detinuti in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati

Cinci detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati s-au luat la bataie in curtea inchisorii. Gardienii au intervenit imediat si i-au separat pe cei cinci. Apoi detinutii au primit ingrijiri medicale la cabinetul medical al inchisorii.

Scenariu negru pentru cele mai populate si cele mai sarace tari de pe glob. in ce an s-ar putea incheia vaccinarea

Vaccinarea anti-COVID-19 reprezinta o mare provocare pentru majoritatea statelor de pe glob. Printre acestea se numara si China, respectiv India, care estimeaza un interval consistent pana la finalizarea.

Valeriu Gheorghita: Parte din centrele de vaccinare in momentul de fata nu sunt deschise pentru programare, mai ales din mediul rural (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a precizat ca o parte dintre centrele de vaccinare nu sunt deschise pentru programare in momentul de fata, mai ales din mediul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )