Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sambata si duminica, transportul public din Chisinau va circula doar intre orele 07:00-10:00 si 16:00-19:30

Adevărul Adevărul,
Sambata si duminica, transportul public din Chisinau va circula doar intre orele 07:00-10:00 si 16:00-19:30

Primaria municipiului Chisinau informeaza ca in zilele de sambata si duminica 21-22 martie), transportul public din Chisinau va fi partial restrictionat. Astfel, dimineata autobuzele si troleibuzele vor iesi la linie de la ora 07:00 pana la 10:00, iar seara, intre orele 16:00 19:30. continuă pe Adevărul

Primaria Iasi restrictioneaza transportul public din oras Autobuzele si tramvaiele circula doar in anumite intervale orare

Incepand de miercuri, autobuzele si tramvaiele din Iasi vor circula doar in anumite intervale orare, restrictiile fiind decise de Primarie pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Transportul public din Chisinau, dotat cu dozatoare pentru dezinfectarea mainilor

Unitatile de transport public, troleibuze si autobuze din capitala, de astazi, sunt dotate cu dozatoare pentru dezinfectarea mainilor, informeaza primaria municipiului Chisinau, printr-un comunicat de presa, citat de IPN.

Transportul public din Romania, comparativ cu restul lumii. Orasele cu cele mai ieftine bilete

Traficul si poluarea aerului sunt printre principalele probleme cu care se confrunta cele mai mari orase ale lumii. Autoritatile locale incearca sa ii faca pe oameni sa aleaga transportul in comun, restrictioneaza accesul autoturismelor in centrul oraselor si cresc platile pentru parcare.

Primaria Iasi ar putea suspenda total transportul public. Mihai Chirica are in vedere inclusiv inchiderea parcurilor

Primaria Iasi are in vedere sa extinda masurile restrictive pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus si ar putea decide vinerisuspendarea transportului public in comun, potrivit primarului Mihai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )