Libnet.ro
UNICEF

07:45

Transportul public din Romania, comparativ cu restul lumii. Orasele cu cele mai ieftine bilete

Adevărul Adevărul,
Transportul public din Romania, comparativ cu restul lumii. Orasele cu cele mai ieftine bilete

Traficul si poluarea aerului sunt printre principalele probleme cu care se confrunta cele mai mari orase ale lumii. Autoritatile locale incearca sa ii faca pe oameni sa aleaga transportul in comun, restrictioneaza accesul autoturismelor in centrul oraselor si cresc platile pentru parcare. continuă pe Adevărul

Sambata si duminica, transportul public din Chisinau va circula doar intre orele 07:00-10:00 si 16:00-19:30

Primaria municipiului Chisinau informeaza ca in zilele de sambata si duminica 21-22 martie), transportul public din Chisinau va fi partial restrictionat. Astfel, dimineata autobuzele si troleibuzele vor iesi la linie de la ora 07:00 pana la 10:00, iar seara, intre orele 16:00 19:30.

Primaria Iasi restrictioneaza transportul public din oras Autobuzele si tramvaiele circula doar in anumite intervale orare

Incepand de miercuri, autobuzele si tramvaiele din Iasi vor circula doar in anumite intervale orare, restrictiile fiind decise de Primarie pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Transportul public din Chisinau, dotat cu dozatoare pentru dezinfectarea mainilor

Unitatile de transport public, troleibuze si autobuze din capitala, de astazi, sunt dotate cu dozatoare pentru dezinfectarea mainilor, informeaza primaria municipiului Chisinau, printr-un comunicat de presa, citat de IPN.

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

Industriasii din Romania, apel catre Presedintie si Guvern: UGIR cere o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si riscului economic din Romania (DOCUMENT)

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania a lansat o scrisoare deschisa catre principalii actori ai puterii executive din Romania, prin care cer o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si.

Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati

Pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19, institutiile publice si-au suspendat temporar programul. Printre ele se numara si Casele de Pensii. Ce se intampla acum cu veniturile bunicilor din Romania? Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati Din motive de sigurata medicala, legata de .

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe .

Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus. Ce a urmat apoi

Un medic din Romania a anuntat recent faptul ca a gasit leacul pentru coronavirus. Totul s-a dovedit a fi un intreg scenariu de film. Cine este protagonistul si ce a urmat dupa anuntul cel mare? Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus Scenariu de film mut asa ar putea fi .

De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anunt de ultima ora

O perioada iesita din comun. Este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anuntul facut de retailerul suedez de mobila. De cand inchide Ikea magazinele din Romania? Toate tarile iau masuri de siguranta pentru a restrange posibilitatea raspandirii virusului COVID-19. Se inchid granite, .

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )